6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Ливърпул – Борнемут: прогноза Англия, Висша Лига

Ливърпул – Борнемут
Англия, Висша Лига
Начало: сряда, 05 април 2017, 22:00 ч.
Стадион: „Анфийлд“, Ливърпул

Ливърпул приема Борнемут в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 05.04.2017г. (сряда) от 22:00 часа българско време на стадион Емиратс, а главен съдия на мача ще бъде Лий Мейсън. Ливърпул спечели през уикенда дербито с Евертън с 3:1. Борнемут от своя страна завърши наравно 0:0 при гостуването си на Саутхемптън

ЛИВЪРПУЛ

С успеха си в дербито на Мърсисайд, червените направиха голяма крачка към Топ 4. Сега момчетата на Юрген Клоп трябва да затвърдят добрата си форма с домакински успех срещу Борнемут, който донесе едно от големите разочарования през сезона за Ливърпул като го обърна от 1:3 до 4:3 на Дийн Корт през есента.

Лошата новина за Юрген Клоп е контузията на Садио Мане. Сенегалскот0 крило ще пропусне следващите 2-3 седмици от сезона заради проблем с коляното. Травми в състава на Ливърпул лекуват още Джордън Хендерсън, Адам Лалана, Даниел Стъридж и Дани Игнс. Така шанс за изява в предстоящия мач ще получат Лукас Лейва и Дивок Ориги, които нямат много изяви в стартовата единадесеторка през този сезон.

 БОРНЕМУТ

Черешките спечелиха 8 точки в последните си 4 мача, в които нямат загуба. Така момчетата на Еди Хауи са все по-близо до момента в който ще си осигурят оставането във Висшата Лига.

Андрю Сърман се контузи и бе заменен от Хари Артър на полувремето на мача със Саутхемптън, като последния ще стартира на Анфийлд. Тайрън Мингс е наказан, а с травми в лагера на Борнемут са и Калъм Уилсън и Адам Федеричи. Джош Кинг ще бъде на върха на атаката на черешките, а Джак Уилшър се надява да замени Беник Афобе в средата на терена.

Ливърпул срещу Борнемут: Прогноза

Ливърпул показа в срещата с Евертън, че е крайно мотивиран да си осигури място в Топ 4. Смятаме че и срещу Борнемут момчетата на Юрген Клоп ще стартират мача пределно мобилизирани и ще си осигурят трите точки още до почивката.

Препоръчителен залог: Ливърпул/Ливърпул@ 1.95 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации