11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Евертън: прогноза Англия, Висша Лига

Ливърпул – Евертън
Англия, Висша Лига
Начало: събота, 01 април 2017, 14:30 ч.
Стадион: „Анфийлд“, Ливърпул

Ливърпул приема Евертън в най-интересната среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 01.04.2017г. (събота) от 14:30 часа българско време на стадион Анфийлд Роуд, а главен съдия на мача ще бъде Антъни Тейлър. Двата отбора се намират в добра форма преди градското дерби, което може да се окаже ключово за развръзката в Топ 4 до края на сезона.

ЛИВЪРПУЛ

След лошия старт на 2017 година, червените подобриха своето представяне. Ливърпул загуби само 1 от последните си 5 мача, като спечели 3 от тях. Дербито с Евертън изглежда много важна крачка към затвърждаване на място в Топ 4, а отделно момчетата на Юрген Клоп се радват на добра статистика в последните мачове в битката за Мърсисайд.

Ливърпул прати частен самолет до Бразилия за да прибере Фелипе Коутиньо и Роберто Фирмино, които взеха участие в двубоите на селесао в квалификациите за Световното първенство в Русия. Не е ясно обаче двамата в каква кондиция ще са за съботното дерби. Добрата новина за Юрген Клоп е че Джорджън Хендерсън се завърна към тренировки след травма в стъпалото. Капитана на Ливърпул тренира усърдно и няма да е изненада ако го видим в стартовия състав за дербито с Евертън. Юрген Клоп няма да разчита в събота на един от основните си футболисти – Адам Лалана, който лекува травма след двубоя на Англия срещу Естония. Останалите в лазарета на Ливърпул са Дани Ингс, Овие Еджария и Даниел Стъридж.

ЕВЕРТЪН

Карамелите обратно на градския си съперник демонстрират страхотна форма от началото на годината. Евертън е загубил само една от последните си 12 срещи във Висшата Лига. С оглед на това, момчетата на Роналд Куман поглеждат с оптимизъм към предстоящата голяма битка за Мърсисайд.

Шеймъс Колмън получи ужасяваща контузия в мача между Ирландия и Уелс и ще отсъства в следващите поне 6 месеца. Така шанс за изява на десния бек на Евертън ще получи Мейсън Холгейт. В лазарета, Колмън се присъединява към трайно контузените Яник Боласие и Мухамед Бешич. Рамиро Фунес Мори пък е с лека травма, която получи в мач Боливия – Аржентина и е под въпрос за дербито. Роналд Куман няма да изневери на стила си и отново в състава на карамелите ще видим млади момчета в лицето на Том Дейвис и Доминик Калвърт-Люин.

Ливърпул срещу Евертън: Прогноза

Ливърпул има сериозно предимство в мърсисайдското дерби в последно време. Червените доминират срещу Евертън, като са спечелили 4 от последните 6 мача между двата отбора играни на Анфийлд. Очакваме Ливърпул да е отбора, който ще търси по-настоятелно победа и с помощта на своята публика ще я постигне.

Препоръчителен залог: Победа за Ливърпул @ 1.62 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации