18.2 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Кристъл Палас

Ливърпул приема Кристъл Палас в среща от XXXIII-тия кръг на Премиър Лийг. „Червените“ допуснаха тежко поражение у дома от Аталанта по-рано през седмицата, загубвайки с 3-0 в мач от 1/4 финалите на Лига Европа. Това поражение прекъсна положителната серия на Ливърпул у дома, изразяваща се в 34 мача без загуба.

След катастрофата в Лига Европа, Юрген Клоп ще трябва да се концентрира върху първенството, където продължава надпреварата с Арсенал и Ман Сити за титлата. Реванша в Бергамо е следващата седмица, но домакинството на Кристъл Палас е от по-голямо значение.

Ливърпул и Арсенал са с по 71 точки във временното класиране, а трети е Манчестър Сити с точка по-малко. Трите лидера са без загуба в последните пет мача и всъщност най-затруднен в този кръг ще се окаже Арсенал, който е домакин на Астън Вила. Кристъл Палас е преодолим съперник за „червените“, а Ман Сити приема у дома Лутън.

Възпитаниците на Юрген Клоп нямаха много време за възстановяване, но след подобен тежък мач можем да очакваме само положителни резултати. Срещу Аталанта отбора беше с група от 23 футболисти, и някой от основния състав нямаха възможност за игра. Клоп заложи на повече от току що възстановени след контузия играчи, което се отрази ярко върху крайният резултат.

Кристъл Палас продължава да заема място в долната половина на таблицата, с 5 точки повече от първия сред застрашените от изпадане отбори. Имат само една победа в последните шест мача от Премиър Лийг, а като гости са сред Топ 5 най-слабо представящи се в първенството.

Интересното е, че Ливърпул имат само една победа в последните три мача срещу Кристъл Палас, но в последния мач като гости спечелиха макар и с минимална преднина.

Прогноза: Победа за Ливърпул

Powered by
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации