9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Лийдс, Купа на Лигата, вторник – 29 ноември

Ливърпул и Лийдс излизат един срещу друг в среща от 1/4-финалите в турнира за Купата на Лигата в Англия. Двубоя ще се изиграе на 29.11.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на стадион Анийлд Роуд.

Ливърпул спечели трудно с 2:0 срещу Съндърланд през уикенда. С успеха, мърсисайци запазиха 2-то си място в класирането на Висшата Лига на 1 точка от лидера Челси. В турнира за Купата на Лигата, Ливърпул стигна до 1/4-финалите, а съперника Лийдс предполага червените да мечтаят за място в топ 4 на надпреварата.

В срещата със Съндърланд, Юрген Клоп даде голяма жертва. Тежка контузия получи Фелипе Коутиньо, като най-вероятно бразилеца ще е извън игра поне за 2-3 месеца. С травми в състава на Ливърпул са още Даниел Стъридж и Дани Ингс. В турнира за Купата на Лигата, Юрген Клоп традиционно ще заложи на доста резервни футболисти. От по-опитните в състава ще видим Лукас Лейва, Симон Миноле, Рагнар Клаван, Алберто Морено и Дивок Ориги. Останалите в единадесеторката на Ливърпул ще са предимно младоци в лицето на Шей Оджо, Марко Груич, Бен Уудбърн, Александър Арнолд и Кевин Стюарт.

Лийдс спечели гостуването си на Родъръм през уикенда с 2:1. Това бе 3-ти успех за белите в последните 4 мача в Чемпиъншип и изкачи отбора на 5-то място в класирането с актив от 29 точки. Момчетата на Гари Монк стигнаха и до 1/4-финалите в турнира за Купата на Лигата и ще направят всичко възможно да затруднят много по-класният отбор на Ливърпул.

Съвсем логично на Анфийлд, Лийдс предимно ще се брани. Това обаче едва ли притеснява особено Гари Монк, който добре е поработил в защита в последно време. На вратата на белите ще бъде ветерана Робърт Грийн, а в центъра на отбраната ще действат Кайл Бартли и Понтус Янсон. Последния се завръща след наказание и ще бъде свеж за битката с нападателите на Ливърпул. Контузени в състава на Лийдс пък са Пабло Ернандес и Лиам Бридкът. Единствената промяна в защитата на белите ще бъде появата на десния бек на Люк Айлинг вместо Гаетано Берарди. Момчетата на Гари Монк ще разчитат на контраатаки, с които да изненадат фаворита в срещата.

Въпреки големия брой резерви, на които Юрген Клоп ще разчита, Ливърпул е фаворит в срещата. Мърсисайдци ще стартират много агресивно мача и смятаме, че е твърде вероятно да си осигурят победата над Лийдс още през първото полувреме.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул/Ливърпул ПП/КР @ 1.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации