8.5 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Суонзи (21 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Ливърпул и Суонзи излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 21.01.2017г. (събота) от 14:30 часа българско време на стадион Анфийлд, а главен съдия на мача ще бъде Кевин Френд.

Ливърпул изпусна победата при гостуването си на Манчестър Юнайтед преди седмица. Мърсисайдци допуснаха изравняване в края на мача за крайното 1:1 и остават на 3-то място в класирането с актив от 45 точки. През седмицата момчетата на Юрген Клоп се справиха с 1:0 при гостуването си на Плимут и продължават напред в турнира за ФА Къп. В мача със Суонзи, Ливърпул има задачата да се върне на победния път и във Висшата Лига.

Повечето от играчите, които получиха почивка срещу Плимут ще се завърнат в стартовия състав. След като получи място в титулярния състав през седмицата, много е вероятно Фелипе Коутиньо да стартира и срещу Суонзи като титуляр. В предни позиции, лошата форма на Даниел Стъридж и Дивок Ориги ще принуди Юрген Клоп да използва Роберто Фирмино в центъра на атаката. Жоел Матип продължава да чака разрешение от ФИФА да играе за Ливърпул след като отказа да участва в турнира за Купата на Африканските нации, където е съотборника му Садио Мане.

Суонзи загуби с 4:0 домакинството си на Арсенал. Така лебедите остават на последно място в класирането на Висшата Лига с актив от 15 точки. Двубоя с артилеристите бе и дебют за Пол Клемънт начело на Суонзи, а сега тима му пристига на негостоприемния Анфийлд.

Джеферсън Монтеро и Нийл Тейлър са контузени в състава на лебедите. Травма пък излекува Лусиано Нарсинг, който ще седне на резервната скамейка на Анфийлд. Очаква се в мача с Ливърпул, дебют за лебедите да направят новите попълнения Том Каръл и Мартин Олсон. Новия мениджър на Суонзи – Пол Клемент ще търси спечелването на първи точки начело на клуба.

Ливърпул няма победа във Висшата Лига от началото на годината. Мърсисайдци изпуснаха парата в последните седмици и сега няма право на грешка. Суонзи изглежда удобен за побеждаване особено на Анфийлд. Момчетата на Юрген Клоп едва ли ще имат каквито и да е проблеми да вземат убедителен успех.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул (-1.5АХ) @ 1.60 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации