6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Уулвърхямптън (28 яну 2017) прогноза, ФА Къп

Ливърпул и Уулвърхямптън излизат един срещу друг в среща от четвъртия кръг в турнира за ФА Къп. Двубоя ще се изиграе на 28.01.2017г. (събота) от 14:30 часа българско време на стадион Анфийлд, а главен съдия на мача ще бъде Крейг Поусън.

Ливърпул се прости с единия шанс да играе на Уембли през този сезон след втора загуба с 1:0 от Саутхемптън през седмицата. Спада на мърсисайдци от началото на годината е налице и след загубата от Суонзи преди седмица, момчетата на Юрген Клоп намалиха драстично шансовете си за триумф във Висшата Лига през тази кампания. Така реално турнира за ФА Къп се явява единствения, който червените могат да спечелят през тази година.

Дани Ингс, Марко Груич и Камерън Бранагън са контузени в лагера на Ливърпул. С лека травма е и Натаниел Клайн, което ще наложи включването на младия Трент Александър-Арнолд на десния бек. След краха срещу Саутхемптън, Юрген Клоп ще направи промени в състава си. Разочаровалия Даниел Стъридж ще остане резерва, а на върха на атаката ще видим Дивок Ориги. Почивка се очаква да получат Адам Лалана, Фелипе Коутиньо и капитана Джордън Хендерсън.

Уулвърхямптън загуби с 3:1 гостуването си на Норич преди седмица. Така вълците остават на 18-то място в Чемпиъншип и сезона изглежда разочароващ. Шанс за спасението му се явява добро представяне във ФА Къп. Уулвърхямптън вече поднесе една изненада в турнира побеждавайки като гост Стоук Сити с 2:0, но сега задачата изглежда още по-трудна – гостуване на Анфийлд.

Карл Икеме пропуска мача с Ливърпул заради червения картон, който получи срещу Норич. Така за първи път от Коледа насам на вратата на Уулвърхямптън ще застане Хари Бургойн. Иван Кавалейро получа травма през уикенда и едва ли ще бъде възстановен навреме за мача на Анфийлд. Другите двама с контузии в лагера на вълците са Микал Зиро и Джордан Грахам.

Ливърпул няма право на подценяване на срещата. След краха срещу Саутхемптън, ФА Къп остава единствения реален трофей за който могат да се борят мърсисайдци. С оглед на това Юрген Клоп ще заложи на боеспособен състав, който едва ли ще срещне проблеми да разгроми Уулвърхямптън.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул (-1.5АХ) @ 1.65 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации