10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Хофенхайм (23 авг 2017)

[asitora_forecast league=“805″ hosts=“27974″ guests=“28332″ time=“21:45″ date=“23 авг“ forecast=“1″]

Ливърпул взе солидна преднина от 2:1 преди седмица в Германия. Хофенхайм изпусна дузпа, реализира късно попадения и сега ще се надява на обрат на Анфийлд. Червените записаха и първа победа във Висшата Лига през уикенда, след като надделяха над Кристъл Палас с 1:0. Юрген Клоп запази доста от своите основни играчи за решаващата битка с Хофенхайм. Мохамед Салах ще се завърне в стартовия състав след като бе резерва срещу Палас. Адама Лалана, Дани Ингс и Натаниел Клайн лекуват контузии и отпадат за мача. Неясно е положението на Фелипе Коутиньо. Бразилеца е пред трансфер в Барселона, но официалната информация е че има травма в гърба.

Хофенхайм стартира сезона в Бундеслигата с победа 1:0 срещу Вердер. Сините се надяват на силен мач на Анфийлд, с който да запишат историческо първо класиране в групите на Шампионска Лига. Жереми Толян и Надием Амири, които останаха резерви преди седмица сега ще стартират мача като титуляри. Въпреки, че пропусна дузпа преди седмица, Андрей Крамарич ще попадне в стартовия състав на Юлиан Нагелсман за тази среща.

Още преди седмица видяхме, че Ливърпул е по-класният отбор. Садио Мане и компания диктуваха играта в Германия и ще бъде изненада ако не се поздравят с втори успех над Хофенхайм.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации