12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Съндърланд – Тотнъм (31 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Съндърланд и Тотнъм излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 31.01.2017г. (вторник) от 21:45 часа българско време на Стейдиъм ъф Лайт, а главен съдия на мача ще бъде Лий Мейсън.

Съндърланд нямаше мач през уикенда след като вече отпадна от ФА Къп. В последния кръг на Висшата Лига, черните котки паднаха от Уест Бромич с 2:0 и остават на последното 20-то място в класирането с актив от 15 точки. Съндърланд няма победа в 5 поредни срещи за първенство и се е запътил стремглаво към Чемпиъншип.

Папи Джилободжи пропуска мача с Тотнъм заради наказание. Неговото място в центъра на защитата ще заеме Ламин Коне, който се завърна от участието си в турнира за Купата на Африканските нации. Пади МакНеър, Лий Кетърмол, Дънкан Уатмор, Ян Кирхоф, Виктор Аничебе, Джордан Пикфорд и Стивън Пиенар са с травми и също отпадат за мача. Патрик Ван Анхолт пък бе продаден на Кристъл Палас и неговото място на левия бек ще заеме Джейсън Денайер, който се възстанови от контузия наскоро.

Тотнъм стигна до инфарктна победа с 4:3 срещу Уикъмб за ФА Къп през уикенда. Шпорите избегнаха загубата от нискоразредния тим след като минути преди края изоставаха с 3:2. Момчетата на Маурисио Почетино са в серия от 7 мача без загуба във Висшата Лига и заемат 3-то място с актив от 46 точки.

Ян Вертонген, Джордж-Кевин Н’Коду и Киерън Трипиър са контузени и пропускат мача със Съндърланд. Хари Кейн, Тоби Алдервейрелд и Дани Роуз също имат леки травми, които обаче едва ли ще попречат на участието им в мача. Ерик Ламела пък продължава да се готви физически за завръщането си в игра след контузия. Кевин Вимер ще отстъпи мястото си в центъра на защитата на Бен Дейвис след като разочарова мениджъра си с последните си изяви.

Тотнъм спечели 6 от последните си 7 мача срещу Съндърланд във всички турнири. Черните котки са в трагична форма и едва ли ще окажат сериозна съпротива. Шпорите пристигат на Стейдиъм ъф Лайт за задължителна победа, която смятаме че ще изградят още до почивката.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Тотнъм/Тотнъм ПП/КР @ 2.00 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации