7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Челси (31 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Ливърпул и Челси излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 31.01.2017г. (вторник) от 22:00 часа българско време на стадион Анфийлд, а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг.

Ливърпул загуби с 1:2 домакинството си на Уулвърхямптън през уикенда и отпадна от турнира за ФА Къп. Това бе 3-то поредно поражение за мърсисайдци във всички турнира, като в средата на миналата седмица момчетата на Юрген Клоп се простиха с мечтите си и в турнира за Купата на Лигата след загуба от Саутхемптън. Във Висшата Лига, Ливърпул изостана от предстоящия си съперник – Челси на 10 точки и предстоящия мач изглежда задължителен за печелене за червените.

Садио Мане се завърна от турнира за Купата на Африканските нации след като неговия Сенегал отпадна на 1/4-финалите. Очаква се крилото на Ливърпул да седне на пейката и да се завърне в игра за червените след почивката. Адам Лалана и Натаниел Клайн имат леки травми, но ще стиснат зъби и ще са на разположение на Юрген Клоп за ключовия мач с Челси. На върха на атаката след разочароващите игри на Даниел Стъридж и Дивок Ориги ще видим Роберто Фирмино. В центъра на защитата ще видим Жоел Матип, а на вратата ще стартира Симон Миноле.

Челси нямаше никакви проблеми с Брентфорд във ФА Къп и спечели с 4:0. Във Висшата Лига, сините биха Хъл Сити преди десетина дни с 2:0 и продължават да трупат точки. Челси събра актив от 55 пункта и е уверен лидер преди дербито на Анфийлд.

Антонио Конте може да разчита на всички свои футболисти за двубоя с Ливърпул. Въпреки доброто си представяне през уикенда, Сеск Фабрегас, Мичи Батшуай и Вилиан ще останат на резервната скамейка. В предни позиции ще видим триото – Диего Коща – Еден Азар и Педро Родригес, а Неманя Матич ще заеме място до Н’Голо Канте в средата на терена.

Ливърпул изпитва сериозни трудности в атака от началото на годината. Сега червените ще срещнат най-добрата защита в Англия през този сезон – тази на Челси. С оглед важността на двубоя смятаме, че тактическото надлъгване между Юрген Клоп и Антонио Конте ще лиши зрителите от много попадения в мача.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 2.5 гола @ 1.75 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации