10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул ще вземе важен успех при визитата си на Уотфорд

Уотфорд приема Ливърпул на Викаридж Роуд в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя е с начален час 15:30 часа в неделя – 20.12.2015г., а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг.

Уотфорд спечели с 1:0 преди седмица при визитата си на Съндърланд и сега чака Ливърпул с повишено самочувствие. Стършелите демонстрират страхотна форма и се намират на 7-мо място в класирането само на 4 точки от Топ 4. Пред Уотфорд обаче предстоят трудни срещи в идния месец, като след домакинството на Ливърпул, момчетата на Кике Санчес Флорес ще трябва да се изправят последователно с Челси, Тотнъм и Манчестър Сити. Двубоя с мърсисайдци ще пропуснат четиримата контузени в лагера на стършелите – Жоел Екстранд, Себастиан Прьодл, Томи Хобан и Валон Бехрами. Кике Санчес Флорес няма да направи нито една промяна в сравнение с двубоя със Съндърланд преди седмица. Така в атака испанеца отново ще заложи на страхотния си тандем – Трой Дийни – Одион Игало, който е отбелязал 15 от общо 18-те гола на Уотфорд във Висшата Лига.

Ливърпул стигна трудно до равенство – 2:2 срещу Уест Бромич преди седмица. Така мърсисайдци отново показаха, че под ръководството на Юрген Клоп имат трудности да побеждават по-слаби съперници. Контузия срещу Уест Бромич получи централния бранител на Ливърпул – Деян Ловрен. Хърватина ще бъде заменен в стартовия състав на Юрген Клоп от лекувалия травма доскоро – Мамаду Сако. В лазарета на Ливърпул се намират още Даниел Стърдиж, Джо Гомес, Дани Ингс и Джон Фланагън. Въпреки че отбеляза изравнителния гол преди седмица след като се появи като резерва, Дивок Ориги отново ще остане на скамейката. Там компания ще му прави и Кристиан Бентеке, който разочарова с изявите си срещу Уест Бромич. Така атаката на Ливърпул ще бъде водена от Роберто Фирмино, който ще бъде подпомаган от Адам Лалана и Фелипе Коутиньо.

След неуспеха срещу Уест Бромич, мърсисайдци ще бъдат пределно амбицирани да вземат трите точки срещу Уотфорд. Ливърпул показа, че под ръководството на Юрген Клоп играе по-успешно като гост и няма да е изненада ако червените си тръгнат с трите точки от Викаридж Роуд.

Прогноза Уотфорд – Ливърпул: Ливърпул @ 2.00 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации