12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лийдс Юнайтед – Дарби Каунти (13 яну 2017) Чемпиъншип

В петък вечер Лийдс е домакин на Дарби Каунти. Срещата е от 26-тия кръг на Чемпиъншип и противопоставя петия срещу седмия във временното класиране. В двубоя Лийдс – Дарби Каунти няма фаворит, тъй като и двата отбора са преки конкуренти.

За отбора на Лийдс в игра ще видим защитника Лиъм Купър, който ще е натоварен с тежката задача да организира отбраната на отбора си срещу опасните атаки на Дарби. Централния защитник се контузи в понеделник вечер при победата на Лийдс над Кеймбридж в турнира Фа Къп, но вече е сравнително добре по информация от лекарския щаб, в противен случай старши треньора Гари Монк ще има сериозни проблеми, тъй като другия основен бранител в лицето на Понтус Янсон е аут. Шведа Янсон си издейства наказание от две срещи, и сега неговото място ще бъде поверено на десния бек Люк Айлинг.

Друг проблем пред Монк е контузията на лявото крило Чарли Тейлър, но пък за сметка на това в игра се завръщат отсъстващите досега титуляри Крис Ууд, Лиъм Брудкът и Пабло Ернандес.

За гостите от Дарби Каунти под съмнение остава участието в срещата на Уил Хюз. Полузащитника е с травма в коляното и ще е напълно готов едва след две седмици.

Заедно с него аут остава и нападателя Джейкъб Бътърфийлд, но на негово място ще видим новото попълнение от Мидълзбро – Нюджънт. Крис Беърд демонстрира добра игра докато заместваше контузения Кристис, което отново ще му осигури титулярно място в предстоящата среща.

И двата отбора нямат сериозни проблеми, което предполага интригуващ и завързан мач на „Елън Роуд“. Лийдс и Дарби са с равни показатели след последните по-между им шест срещи, но днес ще отдадем малко по-голямо значение на домакинското предимство на Лийдс, както и на формата им, която показва пет поредни мача без загуба, нещо с което Дарби не могат да се похвалят в изминалите няколко кръга.

Прогноза: 1 @ 2.70 коефициент Вземи начален бонус 100 лева

Регистрирай се в Efbet и заложи с най-атрактивните коефициенти за футбол и Чемпиъншип! Вземи своя бонус от 100 лева още сега + 50 лева бонус за първия ти залог през мобилен/смартфон! Регистрация още сега >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации