Лийдс – Дарби Каунти 2019-01-11

Прогноза за мача Лийдс – Дарби Каунти

Лийдс и Дарби Каунти откриват 27-мия кръг на Чемпиъншип в Англия. Двубоя на стадион Елън Роуд е на 11 януари от 21:45 часа наше време. „Белите“ са лидер в класирането, но направиха две грешни стъпки около Нова Година, загувайки от Хъл Сити и Нитнгам Форест. Дарби Каунти са шести в таблицата, но с реални шансове да се борят дори за директна промоция.

Лийдс изпитват трудности напоследък и реално са в серия от три загуби във всички турнири, което включва два мача от Чемпиъншип и една загуба от Фа Къп по-рано през седмицата. Победа над „биковете“ е задължителна за Лийдс, в противен случай има голяма вероятност да предадат лидерството на Норич.

Трудно можем да намерим причината в тази игра на Лийдс, при положение, че отбора записа седем поредни победи в първенството. Загубите от Хъл и Нотингам определено са им повлияли, тъй като бяха безпомощно срещу КПР.

Дарби Каунти със сигурност ще е един от отборите, които ще се борят за промоция във Висшата Лига. Дали тази промоция ще бъде директна или ще трябва да се мине през плейофи ще разберем предвид играта им, а този мач може да се окаже важна стъпка към по-доброто им класиране.

Дарби е стабилен гост и играе сравнително еднакво добре както у дома така и при визитите си този сезон. Отбора може да се похвали с най-малко два отбелязани гола в последните пет мача далеч от дома, но пък в същото време доста често и допускат попадения във вратата си, което засега е основният им проблем да са сред първите двама в класирането.

Домакините вкараха 10 гола в последните си пет мача във всички турнири, а гостите не пропуснаха да се разпишат при последните си 9 гостувания, което ни насочва към опцията Гол/Гол в този мач!

ПРОГНОЗА: Гол/Гол @ 1.67 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Лийдс новини

Келвин Филипс е наказан за два мача, а Гаетано Берарди и Айзая Браун ще се завърнат в игра чак в средата на февруари месец поради контузии. Стюърт Далас се завръща, но под въпрос остават Лиъм Купър, Калвин Филипс, Патрик Бамфорд и Бари Дъглас.

Дарби Каунти новини

В състава на Дарби Каунти има доста кадрови проблеми. Аут поради различни контузии са Маркус Олсън, Мейсън Бенет, Скот Малоун, Къртис Дейвис и Крейг Форсити, като последните двама дори пропускат целия оставащ сезон. Хари Уилсън е близо към завръщане в игра, но все още има проблеми с контузия в бедрата.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!