8.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лил – Марсилия: превю и футболни прогнози за мача

Лил – Марсилия
Лига 1, Франция
Начало: петък, 17 март, 2017 г., 21:45 ч.
Стадион: „Пиер-Мороа“, Лил

Намиращият се на  14-та позиция Лил успя да запише втори пореден мач без загуба, след като се наложиха с 2-1 над Нанси като гости. С тази победа отбора успя да събере актив от 33 точки, но опасността над тях все още не е преминала, имайки предвид, че разполагат с едва пет точки повече от отборите замесени в битката за оцеляване. В петък Лил имат един единствен приоритет – да спечелят пълен актив от точки срещу Марсилия, нещо което няма да се случи никак лесно.

Гледай Лил – Марсилия на живо

Макар да „повдигнаха“ за малко глава, Лил ще се борят до самия край за оцеляването си в Лига 1. Съвсем наскоро отбора подреди три поредни загуби, а и в последните няколко кръга се измъкват на косъм. Като цяло отбора няма победа на своя „Пиер-Мороа“ вече четири месеца, което прави напрежението по трибуните сериозно.

Марсилия за разлика от Лил успяха да спечелят в три от изминалите четири кръга в Лига 1 и сега са само на пет пункта от Лион, като амбицията им е да успеят да заемат тяхното място, с което да си осигурят участие в Лига Европа.

Като гости обаче футболистите на Руди Гарсия не са най-добрите. Марсилци загубиха в три от изминалите пет гостувания и няма да е голяма изненада, ако Лил успяеят да ги излъжат в този кръг.

Статистиката показва, че Марсилия успя да спечели в последните два мача тук. Последната победа на Лил над този съперник дойде през 2013 година, а най-често срещаният резултат в сблъсъците между тези два отбора е 2-1.

Марсилия могат да спечелят в този мач, но далеч по-сигурно е да изберем и заложим на опцията над 2,5 гола!

Заложи на над 2,5 гола в Efbet при 2.10 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации