10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лил – ПСЖ, Лига 1, петък – 28 октомври

Лил и ПСЖ излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на френската Лига 1. Двубоя ще се изиграе на 28.10.2016г. (петък) от 21:45 часа българско време на стад Пиер Мауроа, а главен съдия на мача ще бъде Беноа Бастиен.

Лил спечели домакинството си на Бастия преди седмица с 2:1. Успеха бе едва 3-ти за песовете от началото на сезона и им отрежда 16-то място в класирането на Лига 1 с актив от 10 точки. Добрата новина за феновете на Лил преди двубоя с ПСЖ е че и трите споменати победи за на стад Пиер Мауроа.

Треньора на песовете – Федерико Антонети се завръща от 2 мача наказание, в които нямаше право да е край тъчлинията. Специалиста ще заложи на непроменена единадесеторка, тъй като отново няма да може да използва контузените Раян Мендес, Марко Баса, Рони Лопес, Моунир Обади, Жуниор Тало и Ерик Баутеак. Морган Амалфитано, Ясин Бензиа и Жулиан Палмиери отново ще останат на резервната скамейка на Лил.

ПСЖ не успя да отбележи гол на своя стадион на Олимпик Марсилия през уикенда и завърши при разочароващо равенство 0:0. Така шампионите остават на 3-то място в класирането на Лига 1 с актив от 20 точки, на цели 6 от лидера Ница. С оглед това изоставане, момчетата на Унай Емери нямат право на грешка при гостуването на Лил.

Единствения контузен в лагера на ПСЖ преди петъчния двубой е Хавиер Пасторе, който е с разтежение в прасеца. Преснел Кимпембе пък е наказан и няма да играе срещу Лил. Серж Орие и Гжегош Криховяк се надяват на титулярни места, но ще ги получат само ако Унай Емери реши да даде почивка на някой от централните си защитници – Тиаго Силва или Маркиньос. Като част от ротациите в състава на парижани, Хесе Родригес или Хатем Бен Арфа може да стартират като титуляри в атака редом до Едисон Кавани.

ПСЖ допусна сериозно изоставане от лидера в класирането Ница. С оглед на това момчетата на Унай Емери нямат право да подценяват това гостуване. Лил е много колеблив от началото на сезона и едва ли ще успее да се противопостави на много по-класният си гост.

Лил – ПСЖПСЖ @ 1.53 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации