8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лил – Сент Етиен (13 яну 2017)

Лил и Сент Етиен поставят началото на 20-ия кръг във френската „Лига 1“ в петък, 13 януари. Двубоят противопоставя 12-ия срещу 8-ия във временното класиране и ще започне от 21:45 часа българско време на „Стад Пиер Мороа“.

Домакините от Лил имат актив от 21 точки и тяхното представяне е малко разочароващо този сезон. Те обаче не изостават с много от предстоящия си съперник – разликата до осмото място е само пет точки.

„Кучетата“ се нуждаят от успех в този мач, за да останат с надежди за място в Лига Европа другия сезон. Лил няма успех в три поредни мача като в края на миналата година регистрира едно равенство и две загуби.

На 7-ми януари те разбиха АС Екселсиор с 4:1 в мач от турнира за Купата на Франция и ще се опитат да повторят силната си игра срещу Сент Етиен, който обаче е далеч над класата на този аматьорски отбор.

„Зелените“ имат 26 точки в своя актив след 6 победи, 8 равенства и 5 загуби от началото на сезона. Те завършиха първия полусезон на осем точки зад четвъртия Лион и това е доста сериозна дистанция, но пък са само на четири точки от петото място.

Сент Етиен също започна с успех 2017 година като разби с 4:1 като гост Кроа Футбол в мача си от турнира за Купата. Така те също сложиха край на серията си от три мача без успех.

За последно Сент Етиен спечели в Лига 1 срещу Гингам с 1:0 на 11 декември. В последния си мач като гост „зелените“ загубиха от Лориен с 1:2 и са в серия от две поредни загуби навън.

През първия полусезон Сент Етиен спечели с 3:1 на 25 септември. Тимът на Кристоф Галатие обаче играе по-слабо като гост. Срещу Лил те имат 11 загуби от 16 гостувания на техния стадион. Лил спечели два от последните си домакински мача в първенството и смята, че си струва да се пробва знак 1 в този мач.

Прогноза: 1 @ 2.10 коефициент в Efbet

Регистрирай се в Efbet и се възползвай от топ коефициенти за всички срещи от френската Лига 1! Букмейкъра предлага онлайн излъчване на всички мачове от елитното френско първенство и разбира се 100 лева бонус за нови играчи! Регистрирай се още сега >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации