7.7 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лион – Аякс, прогнози (11.5.2017)

Лион се изправя срещу Аякс в среща реванш от полуфиналите на Лига Европа. Мачът ще се играе на 11 май от 22:05 часа българско време като домакините ще трябва да наваксват цели три чисти гола, след като отстъпиха с 1:4 в първия мач на „Амстердам Арена“.

Лион загря за реванша с Аякс с успех над Нант с 3:2 през уикенда. Тимът на Бруно Женесио обаче няма шанс за класиране в Шампионска лига във френската „Лига 1“. Така единственият шанс на отбора е да спечели Лига Европа, но това изглежда невъзможно след слабата игра в отбрана на холандска земя.

Голово шоу между Лион и Аякс на реванша

[maxbutton id=“27″ ]

Александър Лаказет е човекът, който трябва да вземе нещата в свои ръце и да поведе „хлапетата“ към обрат срещу Аякс. Френският национал има 28 гола този сезон и заедно с Мемфис Депай ще са най-голямата заплаха за отбраната на гостите.

Отборът на Аякс запази шансове за титлата в холандската Ередивизи след категорична победа с 4:0 над Го Ахед Ийгълс.

Аякс изостава само на точка от лидера Фейенорд преди последния кръг в първенството, така че феновете на отбора вярват, че съдбата ще им се реваншира, след като през миналия сезон изпуснаха титлата в последния кръг.

Лион - Аякс в голово шоу на реваншаВоденият от Филип Бош тим спечели само един мач като гост в Лига Европа този сезон и това дава шансове на техния съперник. При всички случаи обаче очаквам отново резултатен мач между тези два отбора, защото Лион няма да мисли за защитата, а Аякс е много силен на контра-атака.

Прогноза: Над 3.5 гола @ 1.85 коефициент в Efbet

Риск залог: Победа за Аякс при 5.00 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации