9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лион и Бордо в дербито на четвъртия кръг на Лига 1

Един от най-интригуващите двубои в четвъртия кръг на френската Лига 1 противопоставя отборите на Лион и Бордо. Срещата е в събота, 10 септември, от 18:00 часа на стадион „Парк Олимпик Лион“.

Лион стартира по отличен начин новия сезон, но бързо демонстрира колебания, които изпитваше и през миналата кампания. След успехите над Нанси и Каен съответно с 3:0 и 2:0, „хлапетата“ бяха свалени на земята от новака Дижон.

Лион отстъпи с 2:4 на „Стад Гастон Жерар“, като на два пъти имаше аванс в мача. През второто полувреме обаче домакините играха много силно и вкараха два гола, а Лион не успя да стигне до много положения пред противниковата врата. Надали някой е очаквал, че тимът на Бруно Женесио ще инкасира четири гола  срещу Дижон след сухите мрежи в първите два кръга. В предстоящия мач „хлапетата“ ще трябва отново да покажат добра игра в защита, защото Бордо се представя добре до момента и е способен да накаже всяка една грешка на съперника.

„Жирондинците” също имат две победи и една загуба през този сезон. Тимът се представи много слабо във втория кръг при визитата на Тулуза и бе разгромен с 4:1. В останалите си два мача у дома Бордо спечели пълния комплект от точки срещу Сент Етиен (3:2) и Нант (1:0).

За предстоящото гостуване на „Парк Олимпик Лион“ от състава отпадат защитника Пабло и дуото в средата на терена Никола Морис-Белай и Кевин Сони поради контузии. И тримата нямат игрови минути през този сезон, така че надали отсъствието им ще промени нещо в играта на гостите, които ще разчитат основно на Тулалан и Менез – най-изявените футболисти в техния състав.

През миналия сезон Лион бе убедителен у дома срещу този съперник, побеждавайки го с 3:0. Бордо има само четири победи в 25 гостувания на Лион и очевидно изпитва затруднения срещу „хлапетата“. Очаквам Олимпик Лион да се върне на победния път и да спечели трите точки, с което да заличи слабото си представяне от гостуването на Дижон.

Футболни прогнози за Лион – Бордо:

  • Първо полувреме равен при 2.40 коефициент Efbet
  • Победа за Лион при 1.70 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации