13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лион – Ним Превю и Прогнози

Лого на ФК Олимпик ЛионФК НимсЛион – Ним
Франция, Лига 1
Начало: 19 окт 2018, 21:45 ч.
Стадион: „Олимпик“

След двуседмична почивка се завръщат и мачовете от Лига 1. Първата среща от предстоящия 10-ти кръг в петък изправя един срещу друг отборите на Лион и Ним, а головото шоу е гарантирано! (1.53 за опцията Над 2,5 гола в efbet)

Лион е големия фаворит в този мач и това не е изненадващо, още повече, че имат и предимството да са домакините. В последния кръг „хлапетата“ получиха тежък удар от ПСЖ като гости, отнасяйки цели 5 гола, а преди това завършиха наравно с Нант. След тези резултати отбора се свлече до шесто място във временното класиране, но всъщност са само на две точки пасив от второто място.

Ним са едва 14-ти и след първите два кръга така и не успяват да стигнат до победата, а преди началото на този мач, головата суша в отбора се изразява на 270 минути.

Лион притежават всичко за да победят Ним. В състава на домакините няма никакви сериозни проблеми и ще е истинска изненада ако новака в Лига 1 успее да спечели каквото и да било от този мач. Лион имат само една загуба у дома в последните пет мача, а обстоятелството, че двата отбора никога досега не са играли един срещу друг няма с нищо да промени съдбата на гостите.

Футболни Прогнози Лион – Ним:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации