9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лион с амбиция за трите точки срещу ПСЖ

Отборите на Лион и ПСЖ играят в интригуващ дуел от 22-рия кръг на френската Лига 1, който започва точно в 22:00 часа българско време на стадион „Люмиер“. Последният резултат между двата френски гранда тук завърши с победа за ПСЖ с 1-2, а Лион надвиха столичния колос през февруари 2016 в среща от първенството.

Лион трудно ще се преборят с ПСЖ за титлата в Лига 1, но шансовете им да се завърнат в Шампионска лига са напълно реални. „Хлапетата“ се намират в завидна форма и само едно равенство разваля отличният им резултат в последните шест кръга. Отбора играе еднакво добре както у дома, така и при гостуванията си, така че домакинското предимство тук ще е най-малкото, на което ще се надяват. Все пак мотивацията да се справят с ПСЖ и да преодолеят втория в класирането Марсилия е сериозна, но коефициента от 5.75 в повечето букмейкъри ясно показва шансовете им дори на „Люмиер“. Брюно Женесио няма почти никакви значими кадрови проблеми и ще разполага с всичките си големи звезди за предстоящия сблъсък.

ПСЖ уверено вървят към титлата в Лига 1. Отбора е в серия от 4 поредни успеха, като за последно се поздравиха с трите точки срещу Дижон. Мултимилионната селекция на Емери допусна само една загуба в последните 11 мача от шампионата и макар да има комфортна преднина, нямат право да губят и точка. „Парижани“ не могат да се похвалят с пълен състав. Мота и Пастора остават под въпрос, докато Лукаш със сигурност е аут за предстоящото гостуване. Това неименуемо ще постави Мбапе в ролята на титуляр, след като в последните няколко кръга Килиан бе включван от резервната скамейка.

Прогноза: 2/2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации