Локомотив Москва – Атлетико Мадрид 15.03.2018

Атлетико Мадрид гостува на Локомотив Москва в среща реванш от осминафиналите на турнира Лига Европа. Испанския гранд до голяма степен подсигури участието си в следващата фаза на турнира, след като спечели убедително с 3-0 в първия етап.

Локомотив Москва не успяха дори да се разпишат на „Уанда Метрополитано“ в първия кръг, като тази загуба бе първа за отбора в последните 12 мача във всички турнири. Московските „железничари“ допуснаха сериозни грешки в отбрана, като ще е истинско чудо ако успеят да отстранят Атлетико Мадрид на този етап.

Атлетико Мадрид допуснаха само една загуба в последните 11 мача, която дойде от Барселона, като междувременно в девет от тези мача успяха да запазят „суха“ мрежата си. Комфортната преднина от 3-0 е добре дошла в този момент, тъй като Симеоне остана без услугите на Кевин Гамейро и Диего Коща. Двамата нападатели се контузиха в последния кръг на Примера и остават аут за неопределено време. Коща е със сериозна травма на глезена, а Гамейро има проблеми с бедрото.

Юрий Сьомин няма сериозни кадрови проблеми. Специалиста няма да разчита на контузените Владислав Игнатиев, Джеферсон Фарфан и Ари де Силва, но пък в игра се завръща защитника Тарас Михалик.

Проблемите при Диего Симеоне освен гореизброените са свързани с единствено с отсъствието на контузеният Стефан Савич. Ян Облак също е възстановен, но вероятно Симеоне ще остави Аксел Вернер да пази и в този кръг. През уикенда почивка получиха Кевин Гамейро, Томас Партей, Хуанфран, Филипе Луиш и Анхел Кореа, което означава, че мнозина от тях ще получат титулярно място в Моксва.

Прогноза: Под 2,5 гола – 1.61* коефициент в efbet
*коефициента е валиден към 20:00ч. на 14.03.2018 и подлежи на промяна