6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Локомотив Москва – Криля Советов (28.07.2012)

Руска Висша ЛигаЛокомотив Москва посреща на едноименния си стадион отбора на Криля Советов. Срещата е от втория кръг на руската висша лига и ще се изиграе тази събота (28.07.2012) от 14:00 часа българско време.

Локомотив Москва са с актив от три точки след старта на първенството и победата им над новака Мордовия Саранск. През лятото начело на тима бе назначен Славен Билич, като треньора направи няколко сериозни рокади в кадрови план. Отбора се освободи от доста ненужни според Билич играчи, а като нови попълнения дойдоха Вердан Чорлука и Александър Самедов. Други трансфери не са планирани в Локомотив Москва, а и няма нужда, тъй като състава разполага с достатъчно опитни футболисти.

Криля Советов успяха да запазят позицията си в елита на Русия след трудна битка в изминалия сезон. Бяха на крачка да отпаднат, но се спасиха в последния кръг. През летния трансферен прозорец отбора се подсили с няколко нови попълнения, като сред тях най-успешни са привличането на Евгени Балайкин и Немов от Рубин. Начело на Криля Советов отново е Андрей Кобалев.

Локомотив Москва и Криля Советов са се срещали тук на стадион „Локомотив” в Москва общо осем път. В тези мачове убедително води Локомотив Москва с шест победи, едно равенство и една победа за Криля Советов. Сега отново не се очаква резултат различен от 1-цата, а и това е първи мач от новия сезон за Локомотив Москва у дома, така че трябва да го вземат на всяка цена!

Прогноза: Локомотив Москва при 1,55 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации