9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Локомотив Москва – Спартак Москва: прогноза и препоръчителен залог

Локомотив Москва – Спартак Москва
Руска Премиер Лига
Начало: събота, 18-ти март 2017, 15:30 ч
Стадион: Локомотив, Москва

Спартак Москва влиза в това местно дерби в много добро настроение, след като успяха да увеличат преднината си и да се оформят като едноличен лидер в Висшата Лига на Русия с 8 пункта пред догонващият ги тим на ЦСКА Москва.

Локомотив от друга страна играе един изключително слаб сезон. Амбициите на отбора да атакува челните позиции в лигата се изпаряват след всеки изминал кръг, а за последно удар понесоха по-рано през седмицата, когато у дома допуснаха пълен обрат срещу Краснодар.

Спартак Москва не може и да си представи по-добър старт на втората половина от сезона. Отбора е в отлична форма и ако задържи това темпо обичайните лидери в шампионата трудно ще ги догонят. В първия си мач от 2017 година отбора не успя да се надиграе с Краснодар след като завършиха 2-2 като гости, но пък веднага след това Спартак записа победа над Анжи, а единствения гол в мача бе дело на Александър Самедов, който акостира в отбора тази зима от Локомотив.

Локомотив Москва – Спартак Москва: Един срещу друг

Ако погледнем назад във времето, Локомотив Москва са с една идея по-успешни в предходните дербита срещу Спартак, но още след края на този мач, Спартак може да изравни това съревнование ако успеят да победят.

Локомотив Москва – Спартак Москва: Прогноза

Спартак Москва има всички предпоставки да се наложи в това дерби като използва пропуските на колебливата отбрана на Локомотив, и няма да е никаква изненада, ако крайния резултат се оформи убедително в полза на гостите.

Локомотив Москва срещу Спартак Москва: Препоръчителен залог

Страхотен коефициент предлагат Efbet за победа на гостите от над 2.80, който трябва да се пробва. Друг страхотен залог, който може да се получи в този мач е опцията за над 1.5 гола отбелязани от Спартак Москва, залог, който се търгува при коефициенти от над 3.00!

Залог: Спартак Москва над 1,5 гола @ 3.10 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации