7.7 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Локомотив Москва – Шалке

Локомотив Москва – Шалке: домакините са в най-лошата позиция преди началото на този кръг. Локомотив Москва загубиха с 3-0 при гостуването си на Галатасарай и сега ще имат шанс да запазят шансовете си за излизане от групата. Група Д е една от най-трудно предвидимите групи, в която заедно с Локомотив Москва и Шалке са отборите на Галатасарай и Порто. Към момента едноличен лидер е Галатасарай, Локомотив Москва са последни, а останалите два отбора са с по-точка в актива си.

Юрий Сьомин е наясно, че всякакъв резултат освен победа срещу германския тим би могло да им коства всичко. Статистиката обаче е изцяло срещу него, след като Локомотив Москва имат пет поредни загуби срещу отбори от Германия. Шалке от друга страна нямат загуба от руски отбор, като дори успяха да запазят суха мрежата си в единствения досега мач срещу Краснодар: 1-0 и 2-0 в групите на Лига Европа 2016 година.

Шалке играе една много противоречива кампания. Отбора загуби всичките пет мача от началото на новия сезон в Бундеслигата, като спечелиха едва изминалия уикенд за първи път, при домакинството си на Майнц с 1-0.

Тук определено няма ярко изразен фаворит. И двата мениджъра ще подходят изключително внимателно, така че едва ли ще видим и много голове. Под 2,5 гола в мача се оценява с 1.61 коефициент, но твърде вероятно е дори линията от 1.5 гола да не бъде премината!

Прогноза: По 2,5 гола

  • 1.61 коефициент efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации