13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Локомотив Пловдив – Берое Стара Загора

Локомотив Пловдив - БероеВ Понеделник вечер на 5-ти Август от 21:00 часа ще бъде закрит третия кръг на футболната ни „А група” с мачът между Локомотив (Пловдив) и Берое (Стара Загора). Зрителите ще могат да наблюдават срещата пряко по News 7.

Домакин е тима на Локо (Пловдив). ”Железничарите” заемат  7-мата позиция, ден преди двубоя да бъде изигран. В последния си мач черно-белите победиха изненадващо затъналия Левски с 1:2 като гости с головете на Диае и завърналият се в клуба Мартин Камбуров, който с фамозен удар разнищи синята врата.

Така от два мача със софийските грандове ЦСКА и Левски , ”локомотивци„ имат спечелени цели четири точки и това им дава добра начална скорост за влизане в челните позиции. Локомотив привлече през седмицата четирима нови – двама нападатели в лицето на Станко Йовчев и Андрей Атанасов, вратаря Божидар Стойчев и защитника напуснал ЦСКА – Пламен Крачунов.

Гостите от Стара Загора заемат 6-та позиция в класирането също с четири точки от два мача като в последния кръг „зелените” завършиха 0:0 с ЦСКА като определено могат да съжеляват че не можаха да спечелят победата,  защото Берое имаха доста по-чистите положения в мача.

Старозагорци добавиха двама нови футболиста в състава си и това са бразилския халф Евандро Ронкато и известния бивш футболист на ЦСКА Костадин Стоянов, но за жалост и двамата няма да могат да играят срещу Локо, защото Ронкато е без работна виза до момента , а Коце има да изтърпява наказание от един мач.

Очакваме мачът да бъде равностоен, но с много битка и интересни положения.

ПРОГНОЗА: РАВЕН ИЛИ ГОЛ/ГОЛ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации