5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив, (20 ноември 2016), Първа лига

В неделният следобед /20 ноември 2016г./ от 15:00ч. ще станем свидетели на едно от най – вълнуващите и напрегнати дербита по българските стадиони, това между съставите на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив. Пловдивските съперници ще се изправят за 104 -и път помежду си в шампионатен мач, като до този момент имат по 37 победи, а 29 пъти са завършвали наравно. Наравно 1:1 завърши и последният двубой помежду им на 30 юли тази година. Въпросителните преди подобен сблъсък винаги са огромни, още повече че преди този двубой двата отбора се разделят от само една точка – „черно – белите” се намират на 7 – то място със 17 точки, а „жълто – черните” са с точка повече на 6 – та позиция. Целта и пред двата отбара е една и тя е победата, която би ги укрепила в първата шестица на класирането. Световните букмейкъри определят коефициент от 1,90 за победа на „смърфовете”, равенството е 3,30, а варианта „канарчетата” да грабнат трите точки е равен на 3,50.

Локомотив Пловдив влиза в това градско дерби със стабилно представяне от последния месец. Смърфовете записаха две победи и два хикса в последните си четири срещи във всички турнири. Тимът извъртя две домакински равенства срещу Данав Русе и Берое, победи втородивизионния Панагюрище с 6:0 за Купата на България и надделя над ЦСКА в София с 1:0. Треньорът Едуард Ераносян направи повторен дебют срещу Берое и е в очакване на първа победа след завръщането си начело на тима. Въпреки че в подобен двубой фактора домакинство не е от особено значение, не може да не отбележим, че Локомотив Пловдив играе колебливо пред своята публика до сега в Първа лига. Черно – белите записаха само един успех у дома, при четири равенства и едно поражение.

Ботев Пловдив също като своя градски съперник е доста колеблив и редува силни със слаби игри. Канарчетата ще са в търсене на първа победа от 16 октомври насам, като от тогава до сега записаха три поредни мача без успех – поражение от Черно море с 2:3 и Монтана 1:3 и равен с Левски София 1:1.  Жълто – черните записаха четири загуби и две победи навън през сезона до момента. Бесзпорно най – силните козове на тима ще бъдат лидерите Тодор Неделев и Жоао Пауло, които са основните виновници за това тима да се намира 6 – то място в класирането преди този сблъсък.

И двата отбора притежават своите футболни аргументи, и двата отбора ще търсят победата, но нашата прогноза е за победа на тима на Локомотив Пловдив, които притежават далеч повече опит в състава си, който в подобни дербита е от огромно значение.

ПРОГНОЗА Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив: 1 @ 1,90 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации