14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Локомотив Пловдив – ЦСКА, на живо (13-04) прогноза и анализ

Локомотив Пловдив – ЦСКА онлайн на живо днес от 19:30 часа в Пловдив. Стадион „Локомотив“ – 28-ми кръг от сезон 2016/2017 на Първа професионална лига в България. Тази среща се повтаря само след три седмици, когато ЦСКА отново гостуваха в Пловдив и двубоя не излъчи победител след 1-1.

Гледай Локомотив Пловдив – ЦСКА на живо, директно на https://play.gong.bg/. Двубоя ще се предава пряко и оттук с онлайн залози:

Прякото предаване на срещата от ППЛ започва до 30 минути преди началото на срещата. Следи на живо, онлайн тук.




Двубоя Локомотив Пловдив – ЦСКА се явява от втория кръг на плейофите в родното първенство. Пловдивчани влизат в този мач след погром от Левски с 5-0, след което очаквано Едуард Ераносян подаде оставка. Този факт несъмнено ще окаже своето влияние върху футболистите на „смърфовете“, който ще допуснат отново сериозно поражение, въпреки че в състава на „червените“ няма да видим доста основни футболисти.

Нападателя Каранга е с контузия, а той е един от голмайсторите този сезон, а заедно с него ще пропуснат гостуването „Под тепетата“ и капитана на отбора – Божидар Чорбаджийски и Арсенио Нунеш. Все пак Белчев има достатъчно играчи за техни заместници и би следвало ЦСКА да си тръгнат с добър резултат от „Лаута“.

При домакините проблемите са сериозни. На първо място все още не е известно кой ще поеме ръководството на отбора, тъй като не е сигурно и предположението, че Христо Колев ще наследи поста на Едуард.

Прогноза: Над 2,5 гола и ЦСКА

Регистрирай се в Efbet днес и вземи до 100 лева бонус при първи депозит!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации