7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лориен – Монако, /18 ноември 2016/, Лига 1

В петък вечер / 18 ноември 2016г./ от 20:00ч. на „Стад дьо Мустоар” Лориен посреща Монако в двубой от 13 – ия кръг на френската Лига 1. Двата тима са в коренно различни позиции преди този мач. Домакините заемат последното място във временното класиране, а гостите делят второто място с тима на Пари Сент Жермен. Така коефициентите за тази среща не могат да ни изненадат – победа за Лориен се приема на 3,80, равенството е 3,60, а успех за Монако е определян на коефициент от 1,95. Монегаските спечелиха последните си две визити тук, а като цяло нямат загуба на Стад дьо Мустоар” вече близо 6 години.

Лориен играе слабо и неслучайно заема последното място в таблицата със скромните 7 точки на сметката си, като е сред отборите в Лига 1 с най – слаба атака – реализирали са само девет гола до момента в 12 изиграни срещи. Тимът записа пет загуби в шест мача и остава без победа вече шест поредни кръга, като последната такава датира от края на месец септември. Като се има предвид, че срещу тях се изправя отбор устремен към първите места в класирането, задачата на домакините изглежда доста тежка и почти невъзможна. Освен това треньорът Бернар Казони има и не малко проблеми за решаване. Наказан за двубоя е нападателят Уалид Меслуб, а с различни травми са острието Бенджамин Жано, защитника Феиз Селамани и вратаря Бенджамен Лекомт.

Монако продължават битката с втория в класирането Пари Сент Жермен и временният лидер Ница. Като преди този кръг гостите са с равен брой точки по 26 с парижани, а изостават от Ница на три пункта. Така при победа в петък вечер поне временно Монако ще оглави класирането на Лига 1. Монагаските спечелиха последното си домакинство с 6:0 у дома в шампионата и навлязоха в серия от пет поредни срещи без загуба във всички турнири. Възпитаниците на треньора Леонардо Жардим ще търсят задължителен успех, който да ги утвърди в топ 3, още повече че срещу подобен тип съперници те печелят с лекота. Оплаквания от травми в техния лагер имат халфовете Жоао Моутиньо и Набил Дирар, както и бранителя Алмами Туре.

Прогноза: Лориен – Монако:  Монако @   1,95 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации