5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лудогорец – Арсенал, Шампионска Лига, вторник – 01 ноември

Лудогорец и Арсенал излизат един срещу друг в среща от група А на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 01.11.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на стадион Васил Левски в София, а главен съдия на мача ще бъде Бас Нихуис от Холандия.

ЛудогорецЛудогорец спечели с 5:3 гостуването си на Дунав в петък. Мача обаче се проведе на стадиона в Разград, а успеха бе 7-ми пореден за българския шампион в Първа Лига. В Шампионската Лига обаче Лудогорец изпусна битката за първите 2 места в групата след тежката загуба в Лондон от Арсенал с 6:0. Така орлите ще се борят с Базел за третото място, а тук могат да се опитат да откраднат нещо от много по-класния си съперник.

Преди мача, Георги Дерменджиев няма никакви кадрови проблеми в своя състав. С оглед на това, опитния специалист едва ли ще направи промени в своята единадесеторка. Въпреки трите си гола срещу Дунав в петък, Клаудиу Кешеру отново ще остане на резервната скамейка. На върха на атаката ще действа Джонатан Кафу, а по крилата Вандерсон и Върджил Мисиджан.

АрсеналАрсенал спечели гостуването си на Съндърланд с 4:1 през уикенда. Така артилеристите продължават да са с равни точки – по 23 на върха в класирането на Висшата Лига с Манчестър Сити и Ливърпул. В Шампионската Лига момчетата на Арсен Венгер са с единия крак на 1/8-финалите, но ще търсят нов успех срещу Лудогорец за да могат да се преборят с ПСЖ за първото място в групата.

Дани Уелбек, Пер Мертезакер, Санти Касорла, Чупа Акпом и Лукас Перес пропускат гостуването в София заради контузии. Под въпрос за срещата е и Тио Уолкът, който има лека травма. Оливие Жиру и Аарън Рамзи се върнаха в игра през уикенда след лечение на контузии. Въпреки това двамата ще останат на скамейката в София. Така на върха на атаката, Арсен Венгер отново ще пусне Алексис Санчес, който показа огромната си класа в двубоя между двата тима преди две седмици.

Въпреки тежкото поражение в Лондон с 0:6, Лудогорец едва ли ще промени стила си на игра. Българския шампион отново ще се опита да се надиграва с Арсенал, което навежда на мисълта, че пак ще станем свидетели на доста голове в мача между двата отбора, който се играе в София.

Лудогорец – Арсеналнад 2.5 гола@ 1.53 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации