7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лудогорец – Жрински Мостар (09-08 20:00)

Лудогорец слага край на кризата с успех над Жрински Мостар в Лига Европа

Не бяхме виждали Лудогорец в толкова лоша серия, но ето, че това се случи. Изход от нея има и той минава пред убедителен успех над босненския представител – Жрински Мостар. Първата среща между двата тима е на „Лудогорец Арена”, в четвъртък от 20:00 ч.

Разбира се, очакваме победа от българския шампион и то с по-голяма разлика, за да не останат въпросителни за реванша. Лудогорец е нужно да подходи сериозно към предстоящата среща, без да се осланя на по-добрите си играчи и по-богатата си визитка. Вярно е, че родният първенец е с класи над своя съперник, но така беше и в предходния евросблъсък срещу МОЛ Види, който доведе до отпадане от Шампионска лига.

ИЗБЕРИ ЛУДОГОРЕЦ ИЛИ ЖРИНСКИ МОСТАР В efbet

Аутуори има само един проблем, свързан с отсъствието на Мисиджан, поради наказание. Бързоногото крило получи червен картон през първото полувреме в Унгария и ще пропусне предстоящия мач.

Лудогорец бързо трябва да забрави миналата седмица, в която загуби два мача – този с унгарския шампион и срещата от родното първенство срещу Локомотив Пловдив. Следващият съперник на “орлите” е Жрински Мостар, който отпадна в първия предварителен кръг на Шампионска лига от Спартак Търнава, но елиминира малтийския Валета в предишния етап на Лига Европа с общ резултат 3:2.

Прогнозата, на която се спряхме, е налична в Уинбет с коефициент 1,40. Българският букмейкър се слави с различни вариации и мачбет залози, които комбинират няколко пазара в един. Ще използваме опцията “1&1.5+”, която ще се окаже печеливша при успех на Лудогорец и минимум 2 гола в срещата. Постижима цел, особено, ако разградчани подходят сериозно към двубоя, без подценяване.

Прогноза: 1& над 1.5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации