6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лудогорец – Копенхаген, Лига Европа (16.02) прогноза

Лудогорец посреща Копенхаген в първия двубой между двата тима от 1/16-финалите в Лига Европа. Мачът е в четвъртък, 16 февруари, от 20:00 часа на националния стадион „Васил Левски“ в София. Efbet предлага сравнително равни коефициенти за двубоя – 2.70 за победа на Лудогорец, срещу 2.90 за успех на гостуващия Копенхаген.

ЛудогорецЛудогорец – КопенхагенФК Копенхаген
Стадион: „Васил Левски“, София
Начало: 16 февруари 2017 г., 20:00 часа
Главен съдия: Иван Бабек, Хърватия
Прогноза: Победа за Лудогорец
Коефициент: 2.70 коефициент

Лудогорец направи поредните си силни мачове в Европа миналата есен и в крайна сметка се класира на трето място в груповата фаза на Шампионска лига. Разградчани спечелиха три точки в група с ПСЖ, Арсенал и Базел, което им бе достатъчно да продължат участието си във втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа.

През сезон 2013/14 „орлите“ достигнаха до 1/8-финалите в турнира, когато бяха елиминирани от Валенсия. Преди това Лудогорец елиминира Лацио. Сега със сигурност тимът на Георги Дерменджиев е амбициран за по-голям пробив в надпреварата.

В лагера на българския шампион изразиха оптимизъм и самочувствие преди сблъсъка с датския първенец. След серия от контроли през зимата, в които Лудогорец се представи доста успешно, те подновиха мачовете си в Първа лига, спечелвайки с 4:0 срещу Монтана в отложен мач от есента. В този двубой изглеждаше, че тимът е напълно готов за подновяването на сезона и ще се опита да продължи на високо ниво в Европа.

Копенхаген спечели девет точки в груповата фаза на Шампионска лига и трябва да съжалява, че отпада. Датският шампион остана на два пункта зад втория Порто. Те демонстрираха много силна игра на собствен терен, където спечелиха пет точки и не допуснаха нито едно попадение във вратата си.

В гостуванията си също бяха стабилни в отбрана, допускайки само два гола. Със сигурност Копенхаген е доста силен отбор и точно за това коефициентът за класиране е в тяхна полза. В датската Суперлига Копенхаген е лидер в класирането с 53 точки като авансът им пред втория Брьондби е 11 пункта. Това дава шанс на тима да се концентрира изцяло върху изявите си в Лига Европа, но същото важи и за Лудогорец, който има добра преднина пред съперниците си в българския шампионат.

В този мач ни очакват два доста различни стила. Домакините залагат на бързия футбол с много пасове по земята, докато съперникът им ще разчита на физическото си надмощие и повече високи топки. Смятам, че Лудогорец ще намери слабите страни на датския тим и ще успее да вземе преднина след първия мач.

Регистрирай се в Efbet от банера и се възпозлвай от 100 лева бонус! Букмейкъра удвоява първия ти депозит, опитай още днес:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации