8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лудогорец – Литекс, Дерби в А група

ЛудогорецЛитексЛудогорец Разград срещу Литекс, е дербито на кръга в А група.

Лудогорец са далеч от формата, която показаха през миналия шампионат, но въпреки това все още се намират на първото място във временното класиране, докато отбора на Литекс беше отписан от специалистите още преди началото на сезона, предвид факта, че собственика на клуба Гриша Ганчев заяви, че ще намали инвестициите в клуба до минимум и ще разчита само на юноши. Въпреки това Литекс се представя повече от добре и демонстрира изключително приятен за окото футбол, който на всичкото отгоре носи резултати и в момента ловчанлии се намират на пета позиция във временното класиране, само на 3 точки от втория Левски.

Двубоят е изключително труден за прогнозиране и моят съвет, е да избягвате да го играете в комбинация с други мачове в права колонка. Въпреки, че букмейкърите дават сериозно предимство на Лудогорец, то не бива да се заблуждавате от коефициентите. Ловчанлии вече доказаха, че могат да победят абсолютно всеки в родното първенство, а през седмицата само късмета помогна на „сините“ да оцелеят в Ловеч и да продължат на ½ финалите за Купата на България. В началото на сезона пък футболистите на Христо Стоичков постигнаха изключително ценна победа над ЦСКА на „Българска армия”, където не бяха печелили от много време, така че съвсем спокойно може да се потърси изненадата в този двубой. И двата отбора изпитват трудности в отбрана, като много малко са мачовете, в които успяват да запазят мрежата си суха.

Вижте актуалните предложения на Efbet за двубоя, присъстват множество различни опции от стандартните 1 Х 2! Опитайте с тях!

Вижте още футболни прогнози от А група, както и прогноза на двубоя Лудогорец – Левски в Sportbul.net!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации