6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лудогорец – Пирин, онлайн ТВ, на живо от 17:30 часа

Лудогорец е домакин на Пирин в среща от 23-тия кръг на Първа Лига. Гледай двубоя Лудогорец – Пирин от 17:30 часа днес, на живо в ефира на Diema Sport HD2, сайта на Gong Play. Онлайн залози за Лудогорец – Пирин с атрактивни коефициенти вижте в Efbet и Betfair!

Онлайн футбол ТВ на живо
Проследи хиляди спортни събития онлайн, на живо

Пирин са в серия от три поредни победи, докато Лудогорец се спънаха в изминалия кръг срещу Нефтохимик в Бургас, завършвайки 1-1. В крайна сметка последните резултати и на двата отбора не променят нищо. Пирин остават на 7-мо място и са с пасив от 7 точки пред 6-тия отбор, а Лудогорец са едноличен лидер в класирането.

Пирин със сигурност влизат обнадеждени в тази среща, но едва ли някой храни илюзии, че ще успеят да измъкнат нещо от шампиона точно в Разград. Напротив, точно обратното ще се случи и домакините ще поправят предходния резултат с една добра победа, която ще прекъсне положителната серия на Пирин.

Лудогорец и Пирин вече играха веднъж, а резултата не беше изненадваш – 1:3 за Лудогорец в Благоевград. Днес букмейкърите очакват сходен развой на играта и за победата на домакините се приемат залози на коефициенти от най-много 1.15, докато за успех на Пирин, ставката достига 17,00.

Лудогорец е единственият български отбор непобеден вече 20 поредни срещи в първенството. Срещу Пирин, Георги Дерменджиев няма никакви проблеми, като дори ще има на разположение Джонатан Кафу и Натанаел.

Добрата серия за Пирин днес ще приключи, а в допълнение, титулярния състав на гостите няма да е оптимален, като аут поради различни контузии остават Даниел Младенов, Суда и Румен Сандев, а Стилиян Николов изтърпява наказание.

Прогноза: Полувреме с най-много голове „Второ“ @ 1.95 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации