23.3 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лудогорец – Славия (София)

Лудогорец и Славия в среща от Суперкупата на България  

ЛУДОГОРЕЦ – СЛАВИЯ
Суперкупа на България
Четвъртък, 05 юли 2018 г., 20:30 ч.
Стадион „Трейс Арена“, Стара Загора

Две седмици преди старта на Първа лига ще бъде изигран двубоят за суперкупата на България. Тази среща се разглежда противоречиво от футболната общественост у нас. Според група футболни деятели, тя е безсмислена, докато други твърдят, че подобен ежегоден двубой задължително трябва да се провежда. Мачът за Суперкупа 2018 ще се играе на “Трейс Арена” в Стара Загора, в четвъртък от 20:30 часа.

При евентуален успех, разградчани ще се изравнят с Левски по спечелен брой Суперкупи – 3. Лудогорец участва редовно в този сблъсък, но цели три пъти е бил победен – от Ботев, Черно море и Берое. Шампионът на България пристига в Стара Загора без проблеми, като се очаква своя дебют със зелената фланелка да направи Антон Недялков. Пауло Аутори ще заложи на позната единайсеторка, без да прави кардинални промени в дебютния си официален мач.

От своя страна Славия за първи път ще играят подобен сблъсък, който е удобна възможност за втора купа в рамките на няколко месеца. Златомир Загорчич ще бъде без новопривлечените Александър Станиславлевич и Милен Гамаков, тъй като все още нямат картотеки от БФС.

Двубоят се явява последен тест за двата отбора преди началото на европейските клубни турнири, където Славия среща финландския Илвес Тампере, а Лудогорец ще се надиграва със северноирландския шампион – Крусейдърс. Треньорите ще подходят сериозно към мача за Суперкупата, без подценяване и експерименти. С оглед липсата на достатъчна подготвка и несработените състави, ще заложим на голове, в комбинация с краен изход 1.

Прогноза Лудогорец – Славия: Лудогорец и Над 2,5 гола @ 1.65 в Efbet**

Вземи до 100 лв бонус от efbet!*

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
**коефициента е валиден към 21:30 ч. на 04.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации