8.5 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лудогорец – ЦСКА (22.09.2012)

Лудогорец - ЦСКАЛудогорец – ЦСКА

Лудогорец посреща ЦСКА на „Лудогорец Арена“ в Разград в мач от шестия кръг на българската А група.

Двата тима се бореха през миналия сезон за титлата до последния кръг, докато Лудогорец победи ЦСКА с 1-0 след гол на Мирослав Иванов и стана шампион на България за първи път в историята си.

Лудогорец след това направиха добри покупки и запазиха основните си футболисти, въпреки нелепото отпадане от Шампионската лига. Тимът направи отличен старт на сезона след 5 победи в първите си 5 мача и дели първото място с Левски, след като двата тима имат по равно точки, а и равна голова разлика. Две от най-тежките гостувания в А група – във Варна на Черно море и в Ловеч на Литекс вече минаха за Лудогорец, които спечелиха убедително съответно с 3-0 и 2-0, което ги прави основен претендент за титлата и през този сезон.

Добрата новина за Ивайло Петев е, че след мачовете на националите и дербито с Литекс няма никакви контузени футболисти и може да разчита на пълна група срещу ЦСКА.

ЦСКА пък продължава да се мъчи сериозно, след като собствеността на тима не бе сменена. Част от играчите им остават без картотеки все още, което прави проблемите пред Стойчо Младенов много сериозни. Затова и формата им през този сезон е толкова слаба, затова и заемат шесто място с 8 точки на цели 7 вече зад днешния си опонент. Единствените им победи дойдоха срещу двата най-слаби тима в А група – Ботев Враца и Миньор, така че не можем да смятаме, че са излезнали от кризата, въпреки тези два успеха в последните два кръга. За капак един от най-добрите им футболисти – Анисе е с контузия и под въпрос за мача. По-късно днес пък се разбра, че Мишел Платини няма да може да бъде картотекиран и отпада от сметките на Младенов.

При всичките си проблеми ЦСКА, едва ли ще успеят да затруднят шампиона на България – Лудогорец, който мачка наред и се е устремил отново към върха във А групата!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации