7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лудогорец ще е безкомпромисен срещу Славия

Лудогорец е домакин на Славия в мач от седмия кръг на Първа професионална лига. Двубоят е в събота, 17 септември, от 21:15 часа на стадион „Лудогорец Арена“.

Лудогорец се завръща към родната действителност, след като в средата на седмицата направи поредния си голям мач в Европа. „Орлите“ спечелиха точка като гост на Базел на старта на Шампионска лига и само може да съжаляват, че не си тръгнаха като победители от Швейцария. Грешка на Владо Стоянов позволи на Базел да изравни в края, а преди това Джонатан Кафу вкара нов невероятен гол в най-авторитетния клубен турнир на Стария континент.

Сега тимът на Георги Дерменджиев трябва да насочи вниманието си към българското първенство до сблъсъка с Пари Сен Жермен след десетина дни. Лудогорец има да наваксва изоставане от шест точки до лидера Дунав като в момента шампионите са на 4-то място. След загубата от Левски в третия кръг, Лудогорец записа две победи и едно равенство. В миналия кръг те надиграха Черно море с 3:1 като гост и ще търсят втора поредна победа в шампионата.

Славия е на 10-о място във временното класиране с шест точки. След кошмарния старт на сезона и четирите поредни загуби, „белите“ спечелиха последните си два мача и то по какъв начин. Първо, Славия обърна Монтана в рамките на две минути, след като получи попадение в 87-ата минута и си тръгна с трите точки от гостуването си в Ловеч. Миналия уикенд пък „белите“ разбиха Локомотив Пловдив с 5:2 като вкараха петте си гол през втората част, след като изоставаха с 0:2. Тези странни победи на столичани трябва да са вдигнали тяхното самочувствие и те да покажат добра игра на „Лудогорец Арена“.

В последните мачове между двата отбора „орлите“ са безкомпромисни. В края на миналия сезон те разбиха своя съперник с 5:0 като гост, а преди това го надиграха с 3:1 у дома. В общо 13 мача Лудогорец има 8 победи, 3 равенства и 2 загуби срещу Славия. С няколко ротации в отбора, очаквам тимът да изиграе мача на добро ниво и да спечели категорично двубоя.

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ -1.5 АЗИАТСКИ ХЕНДИКАП

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации