9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Маймоне спечели ФТП $500К

Професионалният покер играч Ник Маймоне успя да се пребори с 2,800-те участници в престижния турнир на Фул Тилт Покер (ФТП) „Гарантирани $500К” и прибра 103,452 долара от наградния фонд за своето първо място.

Спечелването на призовото място в престижния турнир на ФТП обаче не бе никак лесно за Маймоне, след като на финалната маса той трябваше да премери сили с изявени имена в онлайн покера като Бен Уорингтън и Тиджи Улмър.

Уорингтън завърши на четвърто място и успя да прибере близо 37 хиляди долара от наградния фонд, докато Улмър стигна до финалния хедсъп, но не можа да се пребори с Маймоне и трябваше да се задоволи с второто място и награда от 73 хиляди щатски долара.

Маймоне се намира в отлична форма напоследък и през лятото почти си осигури място на финалната маса в едно събитията, част от Световните Покер Серии (WSOP).

Това бе „6-Макс $10К”, което бе спечелено от Грег Мерсон. Събитието се радваше на изключително голям интерес от покер професионалисти и любители, като това допринесе и за размера на наградния фонд, който достигна близо 600,000 долара.

Понеже събитието бе малко преди „Черния Петък” в САЩ, 500-те хиляди долара гарантирани, реално бяха $750К.

Ако турнирът продължи да бъде толкова успешен, организаторите обещаха в последните покер видео новини от САЩ, наградния фонд да се увеличи значително.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации