14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Малко статистика преди началото на Арсенал и Барса

В точно 21:45 часа тази вечер ще станем свидетели на един от най-очакваните и интригуващи сблъсъци в 1/8 финалите на турнира Шампионска лига – сблъсъка между Арсенал и Барселона.

Този мач е номер 8 между двата отбора, като статистиката показва тотален превес за Барселона. „Каталунците“ печелят в четири от изиграните осем срещи, срещу само една победа от страна на Арсенал, а в останалите мачове резултата е равен.

За домакините от Арсенал този осмина финал е 16-ти на брой, като по този показател само Реал Мадрид е пред тях с още три участия, но пък от друга страна „топчиите“ отпадат именно тук пет поредни години.

Барселона са фаворит за спечелване на срещата, като преди този двубой, отбора на Луис Енрике записа впечатляваща серия от 32 мача без загуба.

Арсенал загубиха на финала на Шампионска лига през 2006 от предстоящия си съперник, а във фазата на директните елиминации нямат нито един успех срещу испанския гранд.

И в двата отбора се завръщат в игра основни футболисти, което ще направи срещата истинско дерби.

Успехите в Шампионска лига за Барселона са безпрецедентни – четири купи от четирите им участие на финал и осем поредни четвъртфинала, докато Арсенал не успяват да стигнат до четвъртфиналите вече пет поредни години.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации