15.6 C
Ню Йорк
петък, май 17, 2024

Buy now

Манчестър Сити – Астън Вила

Манчестър Сити приема Астън Вила в неделя на Етихад от 18:30 часа

Флаг на отбора Ман Сити

Ман Сити

Флаг на отбора Астън Вила

Астън Вила

Прогноза: ПП/КР 1 @ 1.80
Заложи в Betano | Виж Коефициенти Отговорна Игра | 18+

Манчестър Сити пропуснаха да се възползват от загубата на Арсенал от Тотнъм и продължават да изостават с 5 или повече точки, в зависимост от крайният резултат между Топчийте и Брентфорд в събота.

Гражданите загубиха с 1-0 от Тотнъм в изминалия кръг и сега победата над Астън Вила е задължителна. Нямат право на грешка тъй като са и с мач по-малко, а една убедителна победа точно в този момент би повдигнала настроението в съблекалнята.

Астън Вила влизат в този мач след тежка загуба от Лестър у дома. Виланите бяха неузнаваеми и едва ли ще съумеят да се реорганизират в предстоящият сблъсък с точно този „ранен звяр“ на Етихад.

С равенство 1-1 в началото на кампанията 2022/2023 година, Астън Вила сложиха край на серия от девет поредни победи за Сити. В неделя, в Манчестър, Гражданите ще са изключително мотовирани за реванш след загубата от Тотнъм, което ще им даде нужния тласък преди сблъсъка с Арсенал.

Манчестър Сити да спечели първото полувреме и в крайният резултат е опция, която се предлага за залози в betano на коефициент 1.80, а ако заложите Гражданите да спечелят и двете полувремена, тогава може да спечелите повече с коефициента от 2.50!

предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации