19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Барселона, Шампионска Лига, вторник – 01 ноември

Манчестър Сити и Барселона излизат един срещу друг в среща от група C на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 01.11.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на Итихад Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Виктор Касай от Унгария.
manchester-cityМанчестър Сити се върна на победния път през уикенда, след като победи Уест Бромич като гост с 4:0. В герой за своя отбор се превърна Серхио Агуеро, който след кратък престой на резервната скамейка изглежда си връща доверието на Пеп Гуардиола. Сега за гражданите предстои изключително важен мач срещу Барселона, който ще бъде разковничето в група C на Шампионската Лига.

Клаудио Браво бе изгонен в мача между двата отбора на Ноу Камп преди две седмици и сега е наказан. Така на вратата на Манчестър Сити ще застане Вили Кабайеро. Пабло Сабалета и Бакари Саня пък са под въпрос за срещата заради контузии. Ако никой от тях двамата не бъде възстановен навреме за мача, то Пеп Гуардиола отново ще заложи на схема на игра с трима бранители. Яя Туре пък продължава да бъде без картотека за Шампионска Лига.

fcbБарселона се справи с минималното 1:0 срещу Гранада през уикенда. ВЪпреки успеха, каталунците остават на 2-ро място в класирането на Примера на 2 точки зад лидера Реал Мадрид. В Шампионската Лига, момчетата на Луис Енрике са много убедителни и записаха 3 победи в първите си 3 мача, като при гостуването си в Манчестър могат и на теория да си осигурят продължаването във фазата на елиминациите.

Жереми Матийо бе изгонен в срещата между двата отбора преди две седмици и сега е наказан. Така в центъра на отбраната в отсъствието на контузения Жерар Пике ще стартира Самуел Умтите. Гостуването в Англия заради травми пропускат още Андрес Иниеста и Яспер Силесен, а Жорди Алба е под въпрос. Ако испанския ляв бек не бъде възстановен навреме за мача, неговото място в стартовите единадесет ще заеме Лука Дин. Луис Енрике пък ще избира между Рафиня, Арда Туран, Андре Гомес и Денис Суарес за заместник на Андрес Иниеста в средата на терена.

Манчестър Сити ще бъде пределно мобилизиран в тази среща. Барселона е единия крак на 1/8-финалите, с оглед на което може да си позволи да спести малко сили. Пеп Гуардиола знае слабите страни на каталунците и смятаме, че Манчестър Сити няма да загуби тази среща.

Манчестър Сити – БарселонаМанчестър Сити или равен @ 1.55 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации