14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Кристъл Палас: футболни прогнози (06 май 2017)

Манчестър Сити – Кристъл Палас

Манчестър Сити е домакин на Кристъл Палас в мач от 36-ия кръг на Висшата лига. Двубоят ще се играе в събота, 6 май, от 14:30 часа на „Етихад Стейдиъм“.

Манчестър Сити няма право на грешка в този мач, ако иска да играе в Шампионска лига през следващия сезон. Тимът на Пеп Гуардиола е на четвърто място във временното класиарне с актив от 66 точки, с една повече от Манчестър Юнайтед и с шест повече от Арсенал, който обаче има мач по-малко.

Тежко предизвикателство за Ман Сити

„Гражданите“ имат три домакинства до края на сезона и визита на Уотфорд. Очакванията са Сити да не загуби точки, но Кристъл Палас е доста корав отбор и ще се противопостави здраво на своя домакин.

Гостите от Лондон все още не са си осигурили оставане във Висшата лига. Те се намират на 16-то място с актив от 38 точки и имат аванс от шест пункта пред 18-ия Суонзи.

Кристъл Палас все още се бори за оцеляване

Кристъл Палас загуби последните си два мача във Висшата лига като не вкара нито един гол и то на собствен терен. В последния си мач навън обаче лондончани надиграха Ливърпул с 2:1, за да запишат трета победа в последните си четири мача като гост, включително и с 2:1 над Челси.

Футболни прогнози за двубоя:

В предстоящия мач очаквам Манчестър Сити да доминира и да диктува случващото се на терена. „Гражданите“ може би ще са без Серхио Агуеро, но Габриел, Стърлинг и Де Бройне са сериозна заплаха за всяка една защита.

Прогноза: Манчестър Сити – Манчестър Сити за ПП/КИ
Алтернативна прогноза: Манчестър Сити и Над 2,5 гола

Атлетико Мадрид - Лестър, Бонус в Efbet за нови клиенти

Направи своя залог в Efbet и се възползвай от над 100 лева бонус! Вземи своя бонус още днес, добави 100 лева към сметката си само в Efbet!

Виж още футболни прогнози от Премиершип

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации