9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Мидълзбро, Висша Лига, събота – 05 ноември

Манчестър Сити и Мидълзбро излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 05.11.2016г. (събота) от 17:00 часа българско време на Итихад Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Кевин Френд.

Манчестър Сити разгроми с 4:0 Уест Бромич като гост преди седмица. Така гражданите прекъснаха лошата серия от 3 мача без победа във Висшата Лига. Манчестър Сити остава на върха в класирането с равен актив от точки с Арсенал и Ливърпул. През седмицата гражданите записаха звучна победа с 3:1 над Барселона в Шампионската Лига, която дава огромни шансове на отбора да продължи напред в турнира.

Бакари Саня продължава да лекува контузия и пропуска срещата с Мидълзбро. Така на десния бек ще действа Пабло Сабалета, който също доскоро лекуваше травма. Клаудио Браво, който пропусна мача с Барселона заради наказание се завръща на вратата на Манчестър Сити. Фернандиньо е с лека травма и е много вероятно да остане на скамейката за сметка на Фернандо. В състава на гражданите може да видим Венсан Компани, който подобри физическото си състояние и попадна на пейката срещу Барселона.

Мидълзбро спечели с 2:0 срещу Борнемут преди седмица. Това бе втори успех за Боро през сезона и изкачи отбора на 15-то място в класирането с актив от 10 точки. Сега пред момчетата на Айтор Каранка предстои много тежко гостуване на един от най-негостоприемните съперници в Англия.

Гостон Рамирес пропуска мача с Манчестър Сити заради наказание. По дясното крило на атаката на Мидълзбро ще действа Адама Траоре, за който това ще бъде трети пореден мач като титуляр във Висшата Лига. Айтор Каранка няма намерени да променя състава донесъл му втората победа в първенството през сезона.

Манчестър Сити се върна на пътя на успехите в последната седмица. След кратък престой на скамейката Серхио Агуеро изглежда във вихъра си. Формата на аржентинеца е гаранция за много голове, а съперника на  гражданите – Мидълзбро също изглежда удобен за голово шоу на Итихад Стейдиъм.

вземи си бонуса още сегаМанчестър Сити – МидълзброНад 2.5 гола @ 1.53 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации