23.3 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Монако, прогноза Шампионска лига, 1/8 финал (21.02.)

В един от най-интересните двубои от осминафиналите в Шампионска лига един срещу друг излизат Манчестър Сити и Монако. Първата среща между двата тима ще се проведе във вторник, 21 февруари, от 21:45 часа българско време на Итихад Стейдиъм.

Манчестър Сити не успя да спечели през уикенда срещу Хъдърсфийлд в турнира за ФА Къп и завърши наравно 0:0. Така гражданите ще трябва да преигрват, но това не е на дневен ред пред момчетата на Пеп Гуардиола. Испанеца бе привлечен на Итихад Стейдиъм именно заради солидната си визитка в Шампионската Лига и силно представяне в най-комерсиалния турнир ще бъде приоритет за отбора. Жребия за разлика от предишни години е доста по-благосклонен и гражданите ще търсят добър резултат още в първата среща.

Новата звезда на Манчестър Сити – Габриел Жезус получи травма и няма да е на разположение на треньора си в следващите 2 месеца. Така на върха на атаката на гражданите ще видим Серхио Агуеро. Венсан Компани също е контузен, а Гаел Клиши е под въпрос за мача заради проблем в гърба. Яя Туре се завърна в списъка на Гуардиола за Шампионската Лига и ще стартира като титуляр. Опитния полузащитник ще си партнира с Фернандиньо в средата на терена.

Монако пропусна да увеличи аванса си в Лига 1 след като завърши наравно 1:1 срещу Бастия като гост. Монегаските не успяха да се възползват от грешката на ПСЖ, но въпреки това остав лидери във Франция. Сега момчетата на Леонардо Жардим ще се опитат да затвърдят добрата си форма в първенството с добър резултат при гостуването на Манчестър Сити в Шампионската Лига.

Босчила е контузен и пропуска мача, докато под въпрос са Андреа Раги, Тиему Багайоко и Гуидо Карило. Заради наказание, Леонардо Жардим няма да може да разчита на Джемерсон. Португалския специалист няма да изневери на стила си на игра и въпреки трудния съперник, Монако ще заложи на двама в атака в лицето на Радамел Фалкао и Валер Жермен.

Основната задача на Пеп Гуардиола през този сезон е силно представяне в Шампионската Лига. С оглед на това, Манчестър Сити ще бъде крайно мотивиран в мача с Монако, който може да отвори вратите към силно представяне в турнира. Класата на гражданите е по-голяма и на своя Итихад Стейдиъм те ще я използват.

manchestercityМанчестър Сити – Монако100px AS Monaco Logo
Стадион: „Итихад Стейдиъм“, Манчестър
Начало: 21 февруари 2017, 21:45 часа
Главен съдия: Антонио Матеу Лахос (Испания)
Прогноза: Манчестър Сити
Коефициент: 1.60 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации