5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Манчестър Сити – Реал Мадрид

Манчестър СитиМанчестър Сити – Реал МадридРеал Мадрид
21 ноември 2012 / 21:45 часа

Манчестър Сити посреща Реал Мадрид на „Етихад“ в мач от групите на Шампионската лига. Двата тима се очаква да излезнат със следните стартови състави:

Манчестър Сити: Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov, Nasri, Y Toure, Barry, Silva, Tevez, Aguero;
Реал Мадрид: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Khedira, Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo, Benzema.

Роберто Манчини изглежда все още вярва в класирането на тима напред или поне в Лига Европа и затова ще излезе с всичко най-добро днес и няма да има пазене за Висшата лига през уикенда. В последния си мач се разиграха и биха с 5-0 Астън Вила, което е най-голямата им победа през сезона. В този двубой се контузи левия бек Гаел Клиши, който отпада за днес, но там имат добър заместник – Александър Коларов, така че няма да имат проблеми на този пост. Освен французина, други нови контузени в тима няма. Аут продължават да са Лескът, Милнър, Мика Ричардс, докато Родуел има шанс да се завърне днес.

Белият балет пък се намира в отлична форма в последните седмици – 6 победи и хикс в последните си 7 мача. Изостават на второ място в групата на точка зад Борусия, така че нямат право на грешка днес. Както и Сити, така и те спечелиха убедително през уикенда с 5-1 над Атлетик Билбао. След този мач нови контузии нямат, като аут продължават да са само Марсело и Игуайн, но и двамата имат добри заместници в лицето на Коентрао и Бензема.

Манчестър Сити и Реал Мадрид са с всичко най-добро преди този мач и излизат в гонене на победа. Сити задължително трябва да спечели, тъй като все още са без успех в групата, докато Реал трябва да си търсят първото място в групата. При това положение можем да очакваме много голове в този мач, както бе и в първия двубой помежду им, завършил 3-2 в полза на испанците.

Прогноза Манчестър Сити – Реал Мадрид: Над 3,5 гола при 2,20 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации