5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Селтик, Шампионска Лига, вторник – 06 дек 2016

Манчестър Сити и Селтик излизат един срещу друг в среща от група C на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 06.12.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на Итихад Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Славко Винчич от Словения.

manchester-cityМанчестър Сити измъкна точката в последния кръг на групата при гостуването на Борусия М’Гладбах. Равенството 1:1 осигури класиране напред в турнира за момчетата на Пеп Гуардиола. Въпреки това гражданите няма да подценят тази среща тъй като трябва да се реваншират пред феновете си за поражението през уикенда от Челси с 1:3.

Фернандиньо пропуска домакинството на Селтик заради наказание. Така в средата на терена на Манчестър Сити ще има сериозни проблеми тъй като Фернандо е контузен, а Яя Туре е без картотека в турнира. Така без алтернатива в центъра на полузащитата е Илкай Гюндоган, който ще действа зад гърба на Кевин Де Бройни е Давид Силва. Венсан Компани и Фабиан Делф са другите контузени в лагера на Манчестър Сити. Шанс за изява се очаква да получат Келеши Ихеаначо и Вили Кабайеро.

Селтик загуби с 0:2 при гостуването си на Барселона преди 2 седмици. Поражението означава, че детелините твърдо заемат последното място в групата и нямат шансове за класиране в Лига Европа. Въпреки това момчетата на Брендън Роджърс пристигат с мисълта да защитат честта си на Итихад Стейдиъм.

Скот Синклеър пропуска мача заради контузия, а поради факта че Патрик Робъртс е без картотека за турнира, по левия фланг на атаката на Селтик ще видим Калъм МакГрегър. Ерик Святченко е под въпрос за двубоя заради травма, но вероятно ще бъде възстановен навреме и ще стартира в центъра на защитата на детелините. Киерън Тиърни пък също е част от лазарета на Селтик и няма да го видим на Итихад Стейдиъм.

Двата отбора направиха зрелищно 3:3 във втория кръг на групата. Сега при липсата на сериозна интрига в мача очакваме Манчестър Сити и Селтик отново да се хвърлят в атака и да видим резултатна среща на Итихад Стейдиъм във вторник вечер.

вземи си бонуса още сегаМанчестър Сити – Селтик: Над 3.0 гола @ 1.625 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации