9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Суонзи (05 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Манчестър Сити и Суонзи излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 05.02.2017г. (неделя) от 15:30 часа българско време на Итихад Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Майк Дийн.

Манчестър Сити спечели с 4:0 гостуването си на Уест Хям през седмицата. Така гражданите събраха 46 точки, с които заемат 5-то място в класирането. Момчетата на Пеп Гуардиола се нуждаят от добра серия за да се утвърдят в Топ 4, а двубоя със Суонзи изглежда хубав момент за нов успех.

Единствения контузен в лагера на Манчестър Сити е Илкай Гюндоган. След отличния си дебют с гол и асистенция през седмицата, Габриел Жезус отново ще стартира титуляр за сметка на голямата звезда на гражданите – Серхио Агуеро. Клаудио Браво отново ще остане на резервната скамейка за сметка на Вили Кабайеро, който не допусна гол срещу Уест Хям. На добра форма се радва и Лерой Сане, който ще стартира по лявото крило на атаката на Сити.

Суонзи затвърди добрите впечатления от победата над Ливърпул с успех над Саутхемптън с 2:1 през седмицата. Така лебедите събраха 21 точки и се намират точно над опасната зона. Гостуването на Манчестър Сити пък е пореден тест за новия мениджър – Пол Клемънт, който ще покаже дали Суонзи имат шансове за спасение в края на сезона.

Джеферсън Монтеро е контузен и отпада от групата за мача, докато опитния халф – Лион Бритън е под въпрос също заради травма. Лусиано Наринг записа пълен дебют с екипа на лебедите, като отново ще стартира по лявото крило на атаката. Пол Клемънт отново ще заложи на стабилна игра в защита, с която ще се опита да измъкне нещо от негостоприемния Итихад Стейдиъм.

Манчестър Сити ще търси задължителна победа, с която да затвърди добрите впечатления от мача с Уест Хям. Въпреки, че се намира в подем, Суонзи едва ли ще успее да се противопостави на много по-класния отбор на гражданите.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Сити (-1.5АХ) @ 1.625 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации