6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Манчестър Сити – Уотфорд, Висша Лига, сряда – 14 декември

Манчестър Сити и Уотфорд излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 14.12.2016г. (сряда) от 22:00 часа българско време на Итихад Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Кевин Френд.

Манчестър Сити загуби тежко с 4:2 гостуването си на Лестър през уикенда. Това бе втора поредна загуба за гражданите във Висшата Лига, която ги оставя на 4-то място с актив от 30 точки. В двубоя с Уотфорд момчетата на Пеп Гуардиола ще търсят задължителна победа, с която да излязат от кризата.

Серхио Агуеро и Фернандиньо продължават да бъдат наказани след инцидентите по време на мача с Челси. Двамата ще бъдат заместени в титулярния състав на Манчестър Сити съответно от Келеши Ихеаначо и Фернандо. Венсан Компани пък продължава да лекува контузия и остава извън групата на гражданите. Добрата новина за Пеп Гуардиола е завръщането след наказание на Николас Отаменди. Аржентинския бранител ще заеме обичайното си място в центъра на защитата редом до Джон Стоунс.

Уотфорд спечели с 3:2 като домакин на Евертън през уикенда. Така стършелите се върнаха на победния път след две поредни поражения във Висшата Лига и се намират на 9-то място в класирането с актив от 21 точки. Със сигурност момчетата на Валтер Мадзари ще се опитат да измъкнат нещо от Итихад Стейдиъм.

Кенеди, Брайс Джаджедже, Крейг Каткат и Адриан Мариапа лекуват контузии и отпадат от групата на Уотфорд. Валон Бехрами и Юнес Кабул също имат леки проблеми и са под въпрос за мача. Дарил Янмаат ще се завърне на десния бек на защитата на Уотфорд след като остана резерва срещу Евертън. Роберто Перейра пък изтърпя наказание и ще стартира в средата на терена.

В последния кръг и двата отбора направиха резултатни срещи. Манчестър Сити и Уотфорд обичат да нападат, с оглед на което очакваме голово зрелище на Итихад Стейдиъм в сряда вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола @ 1.45 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации