7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Хъдърсфийлд (01 март 2017) прогноза, ФА Къп

Манчестър Сити и Хъдърсфийлд излизат един срещу друг в преиграване от петия кръг в турнира за ФА Къп. Двубоя ще се изиграе на 01.03.2017г. (сряда) от 21:45 часа българско време на Итихад Стейдиъм. Преди десет дни двата отбора не успяха да се победят на терена на Хъдърсфийлд и завършиха при нулево реми, което налага преиграване на срещата.

Манчестър Сити не игра през уикенда, тъй като дербито с Манчестър Юнайтед бе отложено заради ангажиментите на червените дяволи в турнира за Купата на Лигата. Така момчетата на Пеп Гуардиола имаха 1 седмица почивка след победата над Монако с 5:3 в Шампионската Лига и трябва да бъдат свежи за предстоящия мач.

Съвсем логично в тази среща, испанския треньор на Манчестър Сити ще заложи на част от резервните си футболисти. Повече игрови минути срещу Хъдърсфийлд ще получат футболисти като Алейкс Гарсия, Хесус Навас, Фабиан Делф, Фернандо и Клаудио Браво. На първи старт като титуляр от януари насам се надява изгряващата звезда на гражданите Келеши Ихеаначо. С травми в състава на Манчестър Сити са Илкай Гюндоган, Габриел Жезус и Венсан Компани.

Хъдърсфийлд завърши наравно 1:1 като гост на Барнзли през уикенда и изостана от върха в класирането на Чемпиъншип. Териерите ще се борят за промоция във Висшата Лига, но преди това ще се опитат да хвърлят бомбата във ФА Къп, като изненадат Манчестър Сити на неговия Итихад.

Все пак се очаква мениджъра на Хъдърсфийлд Дейвид Вагнер да направи някои ротации в състава си. Кристофър Шиндлер се появи от скамейката през уикенда след като излекува контузия, но все още не е готов за цял мач. С травми са още Сийн Сканел, Кейси Палмър, Джонатан Хог и Хари Бън. Аарън Мой пък няма право да участва в мача тъй като е под наем в Хъдърсфийлд именно от Манчестър Сити. Дейвид Вагнер ще заложи на един единствен нападател на Итихад в лицето на Колин Куанър.

Както и в първата среща между двата отбора очакваме Хъдърсфийлд да действа много прибрано в защита и да не даде много възможности на своя съперник. Ротациите, които Пеп Гуардиола ще направи в състава на Манчестър Сити също ще окажат влияние и едва ли можем да очакваме голово шоу на Итихад Стейдиъм в сряда вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 4.0 гола @ 1.60 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации