10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Челси, Висша Лига, събота – 03 декември

Манчестър Сити и Челси излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 03.12.2016г. (събота) от 14:30 часа българско време на Итихад Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Антъни Тейлър.

Манчестър Сити стигна до трудна победа с 2:1 при гостуването си на Бърнли. Гражданите изоставаха в резултата, но показаха характер и стигнаха до 2-ри пореден успех във Висшата Лига. Той остава момчетата на Пеп Гуардиола на 3-то място в класирането, само на точка от предстоящия съперник – Челси.

Венсан Компани продължава да лекува контузия, а под въпрос за мача също заради травми са Рахийм Стърлинг и Фабиан Делф. Предвид травмата на капитана в центъра на защитата на гражданите отново ще бъде върнат халфа Фернандиньо. Яя Туре показа добра форма в предишните 2 срещи с екипа на Манчестър Сити и вероятно ще стартира като титуляр срещу Челси. Александър Коларов и Бакари Саня ще започнат мача съответно като ляв и десен бек-халф.

Челси спечели с 2:1 дербито срещу Тотнъм преди седмица. Успеха бе 7-ми поред за сините във Висшата Лига и оставя тима на 1-во място в класирането с актив от 31 точки. Сега момчетата на Анонио Конте гостуват на един от основните съперници за титлата през тази година и ще търсят нов положителен резултат.

Джон Тери и Джон Оби Микел са единствените контузени в лагера на Челси. След лечение на травми тренировки подновиха Курт Зума и Марко Ван Гинкел, но те все още не са готови за игра. Страхотната форма на сините означава, че Антонио Конте няма да прави каквито и да е промени в състава си. Единствената възможна такава е включването на Вилиан за сметка на Педро, заради по-добрите дефанзивни качества на бразилеца.

Много от специалистите смятат, че именно тези два отбора ще са замесени в битката за титлата. Очакваме много равностойно дерби между Манчестър Сити и Челси, което ще се превърне в тактическо надлъгване между Пеп Гуардиола и Антонио Конте, в което е много вероятно да не видим победител.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Равен @ 3.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации