13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Челси, финал

Финала ще се изиграе на стадион Ещадио до Драгао в Порто

Манчестър Сити
29 МАЙ | 22:00

Букмейкърите определят Ман Сити за фаворит на финала и това не е случайно. „Гражданите“ ще търсят требъл, след като вече спечелиха титлата в Премиер лийг и Купата на Лигата в Англия. Мача тази вечер се явява и първия финал за Сити в Шампионска лига и те ще направят невъзможното да го спечелят.

Челси успя приключи сезона в Англия в Топ 4, но играта, която демонстрират момчетата на Тухел не подхожда на един бъдещ шампион в Шампионска лига. Тук няма как да не обърнем внимание на директните сблъсъци с „гражданите“, срещу които Челси няма проблеми и играят равностойно, спечелвайки в два от последните три мача във всички турнири.

В кадрови план символичните домакини са в отлично състояние, без нито един контузен или наказан играч. Ситуацията при Челси не е толкова перфектна, тъй като неясно остава състоянието на Едоард Менди и Нголо Канте, чиято липса може да се окаже проблем за спечелването на финала.

„Гражданите“ спечелиха седем поредни мача в Шампионска лига, но и Челси се справя перфектно и е без загуба в 11 от изминалите 12 мача в турнира.

Челси
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации