10.5 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити ще продължи с победите и срещу Борусия Мгладбах (обновена)

Двубоя се отлага, най-вероятно за утре вечер – 14 септември, поради обилен дъжд, превърнал терена на „Етихад“ в невъзможен за игра.

В първа среща от група С на Шампионска лига английския Манчестър Сити се изправя срещу германския Борусия Мгладбах. Двубоят на „Итихад“ ще започне в 21:45ч. във вторник вечер 13 септември. Компания в групата ще им правят отборите на Барселона и Селтик. Именно присъствието на каталунския гранд ще означава, че остава само едно свободно място за класиране в следваща фаза, което най – вероятно ще се оспорва от Манчестър Сити и Борусия Мгладбах. Така този двубой се явява пряк дуел още в първия кръг и всеки един от двата съперника ще се опита да вземе нещо от тази среща. Очаквано Манчестър Сити е определян от световните букмейкъри за фаворит в този двубой с коефициент от 1,40, варианта срещата да не излъчи победител е 5,25, а победа за гостите от Германия се приема на 8,00. Двата съперника се срещнаха на този етап и през миналия сезон в груповата фаза, като тогава „гражданите“ нямаха особени проблеми и спечелиха на два пъти с 4:2 у дома и 2:1 като гост.

Манчестър Сити вече изигра два мача в плейофите на турнира срещу румънския Стяуа Букурещ, в които взе две победи с 5:0 като гост и домакински успех с 1:0 и така влезе без проблеми в груповата фаза. Новият мениджър Хосеп Гуардиола налага постепенно своята философия в тима и резултати не закъсняха. Гражданите са едноличен лидер и в английската Висша лига, където записаха четири победи от четири мача. А най – сладката беше последната срещу градския съперник Манчестър Юнайтед с 2:1 насред неговия „Олд Трафорд“. Гуардиола отново няма да може да използва двама от най – силните си играчи Винсан Кампани лекува травма, а голмайсторът Серхио Агуеро е наказан. Така на върха на атаката за гражданите отново ще видим младия нападател Келеши Ихеначо, който ще бъде подпомаган от триото в средата на терена Кевин де Бройне, Давид Силва и Рахим Стърлинг.

Борусия Мгладбах също игра два плейофни мача преди да влезе в груповата фаза на Шампионската лига. Германците също както своя опонент не срещнаха проблеми срещу швейцарския Йънг Бойс и го надиграха и в двете срещи – с 3:1 като гости и 6:1 у дома. В германската Бундеслига тима записа до момента победа и загуба, като поражението в последния кръг от Фрайбург с 1:3 дава сериозни поводи за притеснение преди гостуването на Манчестър Сити. Наставникът Борусия Мгладбах Андре Шуберт няма до може да използва контузените Мамаду Дукре и Патрик Херман, а всички останали негови играчи ще са на линия.

Прогноза Манчестър Сити – Борусия Мгладбах: Манчестър Сити @ 1,40 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации